Befektetői közlemények

Távozik a Matáv műszaki vezérigazgató-helyettese

2004. március 31.

BUDAPEST - 2004. március 31. - A Matáv (NYSE: MTA.N és BÉT: MTAV.BU), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója ezúton bejelenti, hogy a társaság műszaki vezérigazgató-helyettese, Manfred Ohl 2004. április 30-ával távozik beosztásából.

Manfred Ohl 1999. január 1-jétől a Matáv műszaki vezérigazgató-helyettese. Irányításával alakult meg a Matáv Csoport Hálózati Rendszerek Üzletága, amelynek 2002. január 1-jétől a vezetője volt. Vezetése alatt a Matáv Csoport jelentős sikereket ért el a vezetékes hálózat fejlesztésében, korszerűsítésében és az új szélessávú szolgáltatások tömeges elterjesztésében.

Manfred Ohl 2004. május 1-jétől a horvát távközlési társaság (Hrvatski Telekom) műszaki vezérigazgató-helyetteseként folytatja pályafutását.

A Matáv Csoport felsővezetése köszönetét és elismerését fejezi ki a Horvátországba távozó műszaki vezérigazgató-helyettesnek.

Az új műszaki vezérigazgató-helyettes kinevezéséről a Matáv Igazgatósága egy későbbi időpontban dönt.

Ezen befektetői közlemény jövőre vonatkozó kijelentéseket is tartalmaz. Azon megállapítások, melyek nem múltbeli eseményekre vonatkoznak (azaz a véleményünkre és várakozásainkra vonatkozó kijelentések), jövőre vonatkozóak. Ezen kijelentések a jelenlegi terveken, becsléseken és előrejelzéseken alapulnak, ezért nem lenne helyes ezen kijelentésekre a kellő mértéket meghaladó módon támaszkodni. A jövőre vonatkozó kijelentések azon időpontbeli állapoton alapulnak, amelyben ezen állítások elhangzanak, s nem vállalunk kötelezettséget arra nézve, hogy a kijelentések bármelyikét új információk vagy jövőbeli események alapján a továbbiakban nyilvánosan frissítsük, módosítsuk.