Befektetői közlemények

Rékasi Tibort a Magyar Telekom Közgyűlése az Igazgatóság tagjává választotta

Budapest, 2018. június 22. 13:00

Budapest – 2018. június 22. – A Magyar Telekom (Reuters: MTEL.BU és Bloomberg: MTELEKOM HB, a továbbiakban: a „Társaság”), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti, hogy a Társaság mai napon megtartott rendkívüli közgyűlése 2018. július 1-jével a Magyar Telekom Igazgatóságának tagjává választotta Rékasi Tibort, aki a Társaság vezérigazgatói pozícióját is betölti ettől a naptól.

Amint azt a Társaság korábban bejelentette, Christopher Mattheisen vezérigazgató 2018. július 1-ji hatállyal lemondott vezérigazgatói pozíciójáról és igazgatósági tagságáról, és az Igazgatóság 2018. július 1-ji hatállyal Rékasi Tibort nevezte ki vezérigazgatónak.

A Társaság mai napon megtarott rendkívüli közgyűlése 2018. július 1-jével Rékasi Tibort a Társaság Igazgatóságának tagjává választotta 2019. május 31-ig azzal, hogy amennyiben a 2019. évi éves rendes közgyűlés 2019. május 31. napját megelőzően kerül megtartásra, úgy a megbízatás az éves rendes közgyűlés napjával jár le.

Ezen befektetői közlemény jövőre vonatkozó kijelentéseket is tartalmazhat. Azon kijelentések, amelyek nem múltbeli tényekre vonatkoznak (ideértve a véleményünkre és várakozásainkra vonatkozó kijelentéseket), jövőre vonatkozó kijelentések. Ezen kijelentések a jelenlegi terveken, becsléseken és előrejelzéseken alapulnak, tehát nem lenne helyes ezen kijelentésekre túlzott mértékben támaszkodni. A jövőre vonatkozó kijelentések a megtételük időpontjában aktuális állapoton alapulnak, és nem vállalunk kötelezettséget arra, hogy a kijelentések bármelyikét új információk vagy jövőbeli események alapján nyilvánosan frissítsük, módosítsuk.

A jövőre vonatkozó kijelentések szükségképpen kockázatokkal és bizonytalansággal járnak. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy számos olyan fontos tényező van, amelynek hatására a tényleges eredmények lényegesen eltérhetnek a jövőre vonatkozó kijelentésekben foglaltaktól. Az ilyen tényezőket többek között a 2017. december 31-én végződött évre vonatkozó, a https://www.telekom.hu címen elérhető weblapunkon is közzétett éves jelentéseink is bemutatják.

Kapcsolódó dokumentumok

Befektetői közlemény
(PDF, 53,6 kB)