Befektetői közlemények

A Magyar Telekom bejelentése részvényes szavazati jogával kapcsolatban

Budapest, 2019. január 25. 16:00

Budapest – 2019. január 25. – A Magyar Telekom (Reuters: MTEL.BU és Bloomberg: MTELEKOM HB) (a továbbiakban: „Társaság”), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti, hogy 2019. január 24-én a Brandes Investment Partners, L.P. a csatolt bejelentésben értesítette a Társaságot arról, hogy az általa a Magyar Telekom Nyrt.-ben birtokolt szavazati jogok aránya 2019. január 22-én a Tpt. 61. § (3) bekezdésében meghatározott mérték (5%) alá csökkent.

 

Ezen befektetői közlemény jövőre vonatkozó kijelentéseket is tartalmazhat. Azon kijelentések, amelyek nem múltbeli tényekre vonatkoznak (ideértve a véleményünkre és várakozásainkra vonatkozó kijelentéseket), jövőre vonatkozó kijelentések. Ezen kijelentések a jelenlegi terveken, becsléseken és előrejelzéseken alapulnak, tehát nem lenne helyes ezen kijelentésekre túlzott mértékben támaszkodni. A jövőre vonatkozó kijelentések a megtételük időpontjában aktuális állapoton alapulnak, és nem vállalunk kötelezettséget arra, hogy a kijelentések bármelyikét új információk vagy jövőbeli események alapján nyilvánosan frissítsük, módosítsuk.

A jövőre vonatkozó kijelentések szükségképpen kockázatokkal és bizonytalansággal járnak. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy számos olyan fontos tényező van, amelynek hatására a tényleges eredmények lényegesen eltérhetnek a jövőre vonatkozó kijelentésekben foglaltaktól. Az ilyen tényezőket többek között a 2017. december 31-én végződött évre vonatkozó, a https://www.telekom.hu címen elérhető weblapunkon is közzétett éves jelentéseink is bemutatják.

Kapcsolódó dokumentumok

Befektetői közlemény
(PDF, 1 MB)