Befektetői közlemények

A Magyar Telekom saját részvényeket vásárolt az MRP Szervezettől

Budapest, 2019. március 20. 10:30

Budapest – 2019. március 20. – A Magyar Telekom (Reuters: MTEL.BU és Bloomberg: MTELEKOM HB, a továbbiakban a „Társaság”), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti, hogy a 2018. március 28-án közzétett bejelentésben említett új javadalmazási politikán alapuló ösztönzési rendszer javadalmazási feltétele teljesült, így a program zárásaként a Társaság 2019. március 19-én, tőzsdén kívüli tranzakció keretében 7.115.812 darab Magyar Telekom törzsrészvényt (HU0000073507) vásárolt vissza a Magyar Telekom Nyrt. Munkavállalói Résztulajdonosi Program Szervezettől (MRP Szervezet) részvényenként 470 forintért. Az MRP Szervezet a jogosult munkavállalók juttatását készpénzben fizeti ki a befolyt vételárból. A tranzakciót követően a Társaság tulajdonában lévő Magyar Telekom saját részvények állománya 7.219.397 darabra nőtt.

 

Ezen befektetői közlemény jövőre vonatkozó kijelentéseket is tartalmazhat. Azon kijelentések, amelyek nem múltbeli tényekre vonatkoznak (ideértve a véleményünkre és várakozásainkra vonatkozó kijelentéseket), jövőre vonatkozó kijelentések. Ezen kijelentések a jelenlegi terveken, becsléseken és előrejelzéseken alapulnak, tehát nem lenne helyes ezen kijelentésekre túlzott mértékben támaszkodni. A jövőre vonatkozó kijelentések a megtételük időpontjában aktuális állapoton alapulnak, és nem vállalunk kötelezettséget arra, hogy a kijelentések bármelyikét új információk vagy jövőbeli események alapján nyilvánosan frissítsük, módosítsuk.

A jövőre vonatkozó kijelentések szükségképpen kockázatokkal és bizonytalansággal járnak. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy számos olyan fontos tényező van, amelynek hatására a tényleges eredmények lényegesen eltérhetnek a jövőre vonatkozó kijelentésekben foglaltaktól. Az ilyen tényezőket többek között a 2017. december 31-én végződött évre vonatkozó, a https://www.telekom.hu címen elérhető weblapunkon is közzétett éves jelentéseink is bemutatják.

Kapcsolódó dokumentumok

Befektetői közlemény
(PDF, 51,3 kB)