Befektetői közlemények

A Magyar Telekom társasági eseményei 2020-ban

Budapest, 2020. április 21. 15:00

A Magyar Telekom (Reuters: MTEL.BU és Bloomberg: MTELEKOM HB; a továbbiakban: a „Társaság”), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója közzéteszi a 2019. december 11-én bejelentett, 2020. évre vonatkozó társasági eseménynaptárának módosítását.

Időpont  Esemény 
2020. február 18. 2019. negyedik negyedéves eredmények közzététele
2020. április 24.   A Közgyűlés napirendjén szereplő kérdésekben döntő Igazgatósági ülés 
2020. április 24.  Éves Jelentés közzététele
2020. május 13. 2020. első negyedéves eredmények közzététele
2020. augusztus 5. 2020. féléves jelentés közzététele
2020. november 4. 2020. harmadik negyedéves eredmények közzététele

A táblázatban jelölt időpontok változhatnak.
A Társaság az Éves Jelentés közzétételéhez kapcsolódóan nem tart sajtókonferenciát.
A magenta színnel jelöltek módosított információk.
Ezen befektetői közlemény jövőre vonatkozó kijelentéseket is tartalmazhat. Azon kijelentések, amelyek nem múltbeli tényekre vonatkoznak (ideértve a véleményünkre és várakozásainkra vonatkozó kijelentéseket), jövőre vonatkozó kijelentések. Ezen kijelentések a jelenlegi terveken, becsléseken és előrejelzéseken alapulnak, tehát nem lenne helyes ezen kijelentésekre túlzott mértékben támaszkodni. A jövőre vonatkozó kijelentések a megtételük időpontjában aktuális állapoton alapulnak, és nem vállalunk kötelezettséget arra, hogy a kijelentések bármelyikét új információk vagy jövőbeli események alapján nyilvánosan frissítsük, módosítsuk.

A jövőre vonatkozó kijelentések szükségképpen kockázatokkal és bizonytalansággal járnak. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy számos olyan fontos tényező van, amelynek hatására a tényleges eredmények lényegesen eltérhetnek a jövőre vonatkozó kijelentésekben foglaltaktól. Az ilyen tényezőket többek között a 2018. december 31-én végződött évre vonatkozó, a https://www.telekom.hu címen elérhető weblapunkon is közzétett éves jelentéseink is bemutatják.


Kapcsolódó dokumentumok

Befektetői közlemény
(PDF, 73,7 kB)