Befektetői közlemények

A Magyar Telekom 2027 HUF Kötvények XBond regisztrációja

Budapest, 2020. december 17. 15:30

A Magyar Telekom (Reuters: MTEL.BU és Bloomberg: MTELEKOM HB, továbbiakban „Társaság”), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti, hogy a mai napon a Budapesti Értéktőzsde („BÉT”) vezérigazgatója jóváhagyta a Magyar Telekom 2027 HUF Kötvények regisztrációját a BÉT XBond multilaterális kereskedési rendszerébe.

A Magyar Telekom 2027 HUF Kötvényekkel (ISIN HU0000360128), amelyek a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Kötvényprogramjának keretében 2020. november 26-án kerültek kibocsátásra, 2020. december 21-től lesz (első kereskedési nap) lehetőség kereskedésre az XBond rendszerben.


Ezen befektetői közlemény jövőre vonatkozó kijelentéseket is tartalmazhat. Azon kijelentések, amelyek nem múltbeli tényekre vonatkoznak (ideértve a véleményünkre és várakozásainkra vonatkozó kijelentéseket), jövőre vonatkozó kijelentések. Ezen kijelentések a jelenlegi terveken, becsléseken és előrejelzéseken alapulnak, tehát nem lenne helyes ezen kijelentésekre túlzott mértékben támaszkodni. A jövőre vonatkozó kijelentések a megtételük időpontjában aktuális állapoton alapulnak, és nem vállalunk kötelezettséget arra, hogy a kijelentések bármelyikét új információk vagy jövőbeli események alapján nyilvánosan frissítsük, módosítsuk.

A jövőre vonatkozó kijelentések szükségképpen kockázatokkal és bizonytalansággal járnak. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy számos olyan fontos tényező van, amelynek hatására a tényleges eredmények lényegesen eltérhetnek a jövőre vonatkozó kijelentésekben foglaltaktól. Az ilyen tényezőket többek között a 2019. december 31-én végződött évre vonatkozó, a https://www.telekom.hu címen elérhető weblapunkon is közzétett éves jelentéseink is bemutatják.


Kapcsolódó dokumentumok

Befektetői közlemény
(PDF, 60,2 kB)