Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.
Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.

Befektetői közlemények

A Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukció eredménye

Budapest, 2020. június 25. 16:00

Budapest – 2020. június 25. – A Magyar Telekom (Reuters: MTEL.BU és Bloomberg: MTELEKOM HB, továbbiakban „Társaság”), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti, hogy a 2020. június 12-én közzétett rendkívüli tájékoztatásával összhangban a mai napon részvény-visszavásárlási aukció keretében a korábban bejelentett maximális 5,2 milliárd forint értékben fogadott el ajánlatokat. A Társaság 13.146.399 darab Magyar Telekom törzsrészvény (HU0000073507) visszavásárlására kötött ügyleteket 396,59 forint/darab átlagáron. Az elfogadott legmagasabb árszint részvényenként 400 forint volt, amelyen arányos allokációra került sor. A beérkezett ajánlatok összértéke a bejelentett maximális érték közel négyszeresét tette ki. Az ügyletek teljesítését követően a Társaság tulajdonában lévő saját részvények száma 21.982.747 darabra változik.

 


Ezen befektetői közlemény jövőre vonatkozó kijelentéseket is tartalmazhat. Azon kijelentések, amelyek nem múltbeli tényekre vonatkoznak (ideértve a véleményünkre és várakozásainkra vonatkozó kijelentéseket), jövőre vonatkozó kijelentések. Ezen kijelentések a jelenlegi terveken, becsléseken és előrejelzéseken alapulnak, tehát nem lenne helyes ezen kijelentésekre túlzott mértékben támaszkodni. A jövőre vonatkozó kijelentések a megtételük időpontjában aktuális állapoton alapulnak, és nem vállalunk kötelezettséget arra, hogy a kijelentések bármelyikét új információk vagy jövőbeli események alapján nyilvánosan frissítsük, módosítsuk.

A jövőre vonatkozó kijelentések szükségképpen kockázatokkal és bizonytalansággal járnak. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy számos olyan fontos tényező van, amelynek hatására a tényleges eredmények lényegesen eltérhetnek a jövőre vonatkozó kijelentésekben foglaltaktól. Az ilyen tényezőket többek között a 2019. december 31-én végződött évre vonatkozó, a https://www.telekom.hu címen elérhető weblapunkon is közzétett éves jelentéseink is bemutatják.

Kapcsolódó dokumentumok

Befektetői közlemény
(PDF, 60,5 kB)