Befektetői közlemények

Tájékoztatás a Magyar Telekom újonnan megválasztott tisztségviselőinek részvénytulajdonáról

Budapest, 2020. június 2. 17:00

A Magyar Telekom (Reuters: MTEL.BU és Bloomberg: MTELEKOM HB), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti a 2020. április 24-én az Igazgatóság által, a 102/2020. (IV.10.) Kormányrendelet 9. § (2) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján 2020. június 1-től megválasztott új felügyelőbizottsági és auditbizottsági tagok részvénytulajdonát.

Név  Tisztség  Tulajdonolt Magyar Telekom részvény darabszáma  
Dr. Borbély Attila Felügyelőbizottság és Auditbizottság tagja 0
Dorogházi Krisztina Felügyelőbizottság és Auditbizottság tagja 0
Lichnovszky Tamás Felügyelőbizottság tagja 8.016
Szakonyi András Felügyelőbizottság és Auditbizottság tagja 1.852
Varga Zsoltné Felügyelőbizottság tagja 227
Ezen befektetői közlemény jövőre vonatkozó kijelentéseket is tartalmazhat. Azon kijelentések, amelyek nem múltbeli tényekre vonatkoznak (ideértve a véleményünkre és várakozásainkra vonatkozó kijelentéseket), jövőre vonatkozó kijelentések. Ezen kijelentések a jelenlegi terveken, becsléseken és előrejelzéseken alapulnak, tehát nem lenne helyes ezen kijelentésekre túlzott mértékben támaszkodni. A jövőre vonatkozó kijelentések a megtételük időpontjában aktuális állapoton alapulnak, és nem vállalunk kötelezettséget arra, hogy a kijelentések bármelyikét új információk vagy jövőbeli események alapján nyilvánosan frissítsük, módosítsuk.

A jövőre vonatkozó kijelentések szükségképpen kockázatokkal és bizonytalansággal járnak. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy számos olyan fontos tényező van, amelynek hatására a tényleges eredmények lényegesen eltérhetnek a jövőre vonatkozó kijelentésekben foglaltaktól. Az ilyen tényezőket többek között a 2019. december 31-én végződött évre vonatkozó, a https://www.telekom.hu címen elérhető weblapunkon is közzétett éves jelentéseink is bemutatják.

Kapcsolódó dokumentumok

Befektetői közlemény
(PDF, 60,7 kB)