Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.
Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.

Lubor Zatko

Műszaki vezérigazgató-helyettes

Lubor Zatko

Lubor Zatko (született 1974-ben) a Szlovák Műszaki Egyetem Informatikai és Elektrotechnikai Karán szerzett mérnöki diplomát. Pályafutását 1997-ben a SIRIUS VD-nél kezdte, mint a műszaki terület vezetője, ahol felelősségi körébe tartozott a mobilhálózat szlovákiai, ukrajnai, romániai és lengyelországi kiterjesztésével foglalkozó csapatok vezetése.

2000-ben a Cesky Mobile (ma Vodafone Csehország, amely a 3. csehországi szolgáltató) senior hálózatüzemeltetési vezetője lett. Feladatai közé tartozott a mobilhálózat üzemeltetésének fejlesztése és vezetése, továbbá részvétel a mobilhálózat kiterjesztésében.

2004-től üzemviteli és informatikai üzemeltetési igazgató pozíciót, majd regionális informatikai és üzemeltetési igazgató pozíciót töltött be a First Data Slovakia vállalatnál, ahol később a közép-kelet európai régió Management Board tagja lett a First Data International vállalat regionális IT és üzemeltetési igazgatójaként. 2008-tól vezető technológiai partnerként dolgozott a Barclaycard UK vállalatnál, ahol felelősségi körébe tartozott a Barclaycard egyesült királyságbeli IT divíziójának fejlesztése és vezetése.

2009 januárjában váltott a Slovak Telekom-hoz, ahol a vállalat senior technológiai stratégiai-, architektúra- és gazdálkodási teljesítmény-menedzsment vezetőjeként első megbízása a technológiai és IT stratégia átalakítási programok előkészítése és megvalósítása volt. 2016 júniusában a Slovak Telekom és a T-Mobile Csehország hálózatfejlesztési és létesítési igazgatójává nevezték ki, ahol az összes mobil és vezetékes hálózattal kapcsolatos változtatást és fejlesztést felügyelte. 2019 októberétől a Magyar Telekom műszaki vezérigazgató-helyetteseként dolgozik.

További fontos tisztségek

  • Igazgatóság tagja: Makedonski Telekom

Befektetői kapcsolatok

Levelezési cím: 1541 Budapest
Telefon: (+36) 1 458 0332
E-mail: Írjon nekünk!