Ügyvezető Bizottság tagjaiRékasi Tibor
Vezérigazgató és az Igazgatóság tagja

Rekasi_Tibor_96x96 Rékasi Tibor (született 1973-ban) diplomáját a budapesti Külkereskedelmi Főiskolán szerezte, majd ezt követően üzleti képzések keretében bővítette üzleti ismereteit. Szakmai pályáját az Integra Kft.-nél kezdte ügyfélfelelősként. 1997-től az Unisys Magyarországnál dolgozott a pénzügyi üzletfelek partnereként, majd ügyfélkapcsolati igazgatóként. 2000-ben csatlakozott a Cisco Systems Magyarországhoz, ahol előbb a kiemelt ügyfelekért felelős értékesítési vezető, majd a nagyvállalati üzletág igazgatója lett. 2007 februárjában kinevezték a Cisco Systems Magyarország ügyvezető igazgatójává, és ebben a pozíciójában a vállalat operatív irányítása mellett felelős volt a teljes hazai értékesítés koordinálásáért is. 2008 szeptemberében csatlakozott a Magyar Telekom Csoporthoz a Vállalati Szolgáltatások Üzletághoz tartozó leányvállalat, az IQSYS Zrt. ügyvezető igazgatójaként, ahol a vállalat irányítása mellett a kereskedelmi igazgatói feladatokat is ellátta. 2010 decembere és 2011 májusa között ideiglenesen betöltötte a Magyar Telekom Vállalati Szolgáltatások Üzletág (T-Systems) üzletágvezető pozíciót is, az IQSYS Zrt. ügyvezető igazgatói feladatok megtartása mellett. 2012. októberétől 2013. szeptember 30-ig a T-Systems Magyarország Zrt. Értékesítés divízió vezérigazgató-helyettesi pozícióját töltötte be. 2013. október 1-től a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese és a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatója. 2017. január 11-től a Magyar Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese volt.
2018. július 1-től a Magyar Telekom vezérigazgatója és Igazgatóságának tagja.

További fontos tisztségek
nincs  

Szabó Melinda
Lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettes

szabo-melinda-96x96 Szabó Melinda (született 1971-ben) első diplomáját a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán szerezte 1994-ben, majd marketing szakközgazdász végzettséget szerzett a Külkereskedelmi Főiskolán 1997-ben. 2007-ben végezte el a Webster University és a Szent István Egyetem MBA képzését.
Karrierjét piackutatóként kezdte 1995-ben, majd 1999-ben csatlakozott a Westel900-hoz marketing managerként. 2005-től a T-Mobile marketing igazgató-helyetteseként dolgozott, majd 2008-tól a vezetékes T-Home lakossági szegmens irányításáért is felelt. 2010 júliusától lakossági marketing igazgatóként folytatta karrierjét a Magyar Telekomnál.
2015-ben csatlakozott a Vodafone Magyarországhoz, ahol a teljes B2B szegmens marketingjéért felelt, majd 2016-tól az értékesítési és marketing vezetője lett az SMB szegmensnek.
2018. július 1-től a Magyar Telekom Lakossági Szolgáltatások vezérigazgatóhelyettese pozíciót tölti be.

További fontos tisztségek
nincs  


Kaszás Zoltán
Vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettes

KaszasZoltan_v2.jpgKaszás Zoltán (született 1968-ban) a szabadkai Műszaki Főiskola gépészeti üzemmérnöki diplomát követően a Corvinus Egyetemen szerezett közgazdász, majd MBA végzettséget. Pályafutása alatt dolgozott a Szerencsejáték Zrt -nél., ezt követően a Magyar Posta Zrt. IT stratégiai vezetőjeként tevékenykedett, majd a Budapest Airport, a MOL Csoport, és nem utolsó sorban az OTP Szerbia informatikai vezetője volt. Pályafutása során az informatikai stratégia kialakítás, bevezetés és gondozás mellett több nagy projektben működött közre, és mint szponzor több akvizíciós eljárás informatikai részét menedzselte. 2015. december 1-től a T-Systems Magyarország Zrt. Infokommunikációs megoldások divízióját vezette. 2017. július 1-től a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese, mely pozíciót már 2017 januárjától ideiglenes jelleggel betöltötte.

További fontos tisztségek
Vezérigazgató T-Systems Magyarország Zrt.


Szabó János
Gazdasági vezérigazgató-helyettes

Szabo_Janos_96x96.pngSzabó János (született 1961-ben) a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem nemzetközi kapcsolatok szakán szerzett diplomát. Karrierjét külügyi szolgálatban kezdte, majd különböző pénzügyi, számviteli és tanácsadói pozíciókban dolgozott a versenyszférában. Ezután több szenior pénzügyi és üzleti vezetői beosztást vállalt a Delco Remy amerikai autóipari beszállító magyarországi leányvállalatánál és európai központjánál. Később a Delco Remy és a Hitachi vegyesvállalat pénzügyi vezetője és vezérigazgatója volt. 2003-ban csatlakozott a Magyar Telekomhoz a vezetékes szolgáltatások üzletág pénzügyi igazgatójaként. 2008-ban a Magyar Telekom csoport kontrolling igazgatója lett. Kiemelt figyelmet fordított a kontrolling tevékenység folyamatos megújítására és a nemzetközi együttműködés erősítésére, emellett részt vett a cég működése és stratégiája szempontjából meghatározó projektek irányításában. 2013 áprilisa óta tölti be a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettesi pozícióját.

További fontos tisztségek
A Felügyelő Bizottság tagja Veszprémi Kézilabda Zrt.


Friedl Zsuzsanna
Humán erőforrás vezérigazgató-helyettes

Friedl ZsuzsannaFriedl Zsuzsanna (született 1977-ban) a Külkereskedelmi Főiskolán diplomázott üzleti gazdálkodás szakirányon. Ezt követően a General Electric HR területén kezdte meg szakmai pályafutását, ahol tapasztalatot szerzett a HR működtetés, javadalmazás, szakszervezetekkel való együttműködés, toborzás és kiválasztás, akvizíciók és e-HR területén is.
2007-től a UPC Magyarországnál töltötte be a HR igazgatói pozíciót, ahol – többek között – az ő nevéhez köthető a teljesítményalapú kultúra megteremtése (egy új, munkavállalói elkötelezettséget növelő javadalmazási struktúra kidolgozásával párhuzamosan), a tehetséges munkatársak fejlődését segítő program megalkotása és vezetése, a munkaadói márkának a fogyasztói márkával történő harmonizálása, valamint a HR csapat üzleti partner támogatóvá történő átalakítása.
2014-ben a Microsoft magyarországi HR vezetője lett, ahol a nemzetközi teljesítmény és fejlődési szemléletet sikeresen implementálta, továbbá ő volt a felelős a cég a középtávú stratégiai tervében szereplő munkatársi agenda kidolgozásáért és megvalósításáért, a társaság kultúra- és attitűdváltáson keresztül megvalósított transzformációjának vezetéséért, valamint számos vezetői pozícióban történő utódlási folyamat sikeres megvalósításáért.

További fontos tisztségek
nincs