Telekom gyorsfizetés

Biztonság, gyorsaság és kényelem: ez a Telekom Gyorsfizetés, melynek segítségével egyszerűen és biztonságosan fizethet szerződött partnereinknél. Egy rövid regisztrációt követően bármikor e-mail címe és jelszava megadásával fizethet, ezentúl nem kell alkalmanként megadnia kártyaadatait.

A Telekom Gyorsfizetést folyamatosan bővülő szolgáltatások esetén tudja használni, jelenleg: Telekom mobilszolgáltatás vásárlások, Univerzális egyenleg feltöltés, Számlabefizetés, Zenecenter díjfizetés és Moziaréna befizetéseket intézhet a rendszeren keresztül.

A Telekom Gyorsfizetés rendszer igénybevételéhez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia. Ezt megteheti vásárlással egybekötve, díjmentesen, vagy vásárlástól függetlenül, 5 Ft-os regisztrációs díjért. A vásárlással egybekötött regisztráció során Ön megadhat kísérő adatokat, melyek alapján a jövőben hivatkozhat bankkártyájára. Megadott adatait és a regisztrált bankkártyát is van lehetősége módosítani, a Telekom Gyorsfizetés felületén.

Ha vásárlástól függetlenül szeretne regisztrálni, a Telekom Gyorsfizetés regisztráció menüpont alatt bármikor megteheti. Adjon meg egy, Ön által használt email címet, egy legalább 8 karakterből álló jelszót, illetve válassza ki az Ön bankkártyájának megfelelő paramétereket (pl. MasterCard, Visa, stb.), végül adja meg a bankkártya számának utolsó 4 számjegyét.

Kapcsolódó link

Telekom Gyorsfizetés