Telekom - T-Systems Gyakornoki Program

A Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország közös gyakornoki programjában valódi szakmai feladatokkal szerezhetsz gyakorlati tapasztalatot, miközben a leginnovatívabb eszközökkel dolgozhatsz az egyik legizgalmasabb iparágban. Jelenleg több mint 400 főiskolás és egyetemista dolgozik nálunk a cég legkülönbözőbb területein. Sokszínű gyakornoki csapatunk tagjai között vannak informatikusok, közgazdászok, de dolgozott velünk már építész- és kertészmérnök hallgató is. A programba való jelentkezés nem kötődik egyetemi szakhoz, hiszen mi arra is kíváncsiak vagyunk, hogy azon túl, amit megtanultál, hogyan gondolkozol, milyen az egyéniséged. Képes vagy-e a saját határaidat is átlépve megoldani egy problémát, cselekedni, együttműködni vagy alkotni. Mert nálunk a tudásból, az egyéniségből és az egyedi gondolkodásból születnek a nagyszerű dolgok.

A jelentkezés feltételei:

  • BSc-, BA-, MSc-, MA-szintű aktív vagy 25 év alatt passzív hallgatói jogviszony nappali tagozaton.

A jelentkezés menete:

  • A toborzás egész évben zajlik, folyamatosan várjuk a jelentkezéseket aktuálisan meghirdetett pozícióinkra.

A program keretei:

  • A program a gyakornokok számára heti minimum 20 óra munkavégzést jelent, ami rugalmasan beosztható a hallgató iskolai elfoglaltsága és a szervezet igényei alapján.
  • A gyakornokok munkáját és szakmai fejlődését mentor segíti.
  • A gyakornokok munkáját fizetési és előrelépési lehetőséggel honoráljuk.

Kérdésed van?

Kérdezd azokat, akik már tagjai gyakornoki programunknak a Telekom – T-Systems Gyakornoki Program Facebook oldalán és ismerd meg a gyakornokok mindennapjait a Telekom – T-Systems GyakornokBlogon keresztül!

Felkeltettük érdeklődésed?

Telekom gyakornoki pozíciókra itt tudsz jelentkezni.

T-Systems gyakornoki pozíciókra itt tudsz jelentkezni.