Események

Korábbi események

Fenntarthatósági Nap 12

  • 2019. szeptember 14.

Az idei évben 12. alkalommal nyitotta meg kapuit a Fenntarthatósági Nap fesztiválkonferencia. #Piszkos12 – Tisztázzunk valamit. jelmondattal az idei évben minden szekció 3-3 környezeti, társadalmi, gazdasági vagy éppen az egyént érintő piszkosságot járt körbe.Az idei rendezvényt rekordszámú, több mint 10 000 fő követte a helyszínen, online és az IP TV-n keresztül.

Fenntarthatósági Chat és díjátadó

  • 2019. szeptember 11.

A Magyar Telekom évről évre díjazza a fenntarthatóság területén kiemelkedő beszállítóit, szervezeteket és a média képviselőit. Az idei évben egy gondolatébresztő fenntarthatósági chat nyitotta meg a rendezvényt, majd kihirdették a Magyar Telekom TOP3 Fenntartható beszállítója cím nyerteseit, valamint az idei DELFIN Díj és a Fenntarthatósági Sajtódíj pályázatok legjobbjait.

Fenntarthatósági Nap 11

  • 2018. szeptember 29.

Szeptember utolsó szombatján már 11. alkalommal került megrendelésre a Fenntarthatósági Nap című fesztiválkonferencia. Az idei évben az ELEVEN környezet, társadalom és gazdaság került fókuszba a beszélgetések során, valamint megtudhattuk, hogy mitől lesznek valóban eleven az egyén mindennapjai. A fesztiválkonferencia nyitó kérdése: Te mire ugrasz?

Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetés 2018

  • 2018. június 14., Budapest

Immáron 19. alkalommal teremtettük meg a nyílt párbeszéd platformját a fenntarthatóság és a Telekom témakörében. Az idei Kerekasztalon a TOP3 fenntartható beszállító elismerés és a DELFIN Díjak kiosztása mellett a női-férfi esélyegyenlőség témakörét jártuk körbe egy pódium beszélgetés során.

Fenntarthatósági Nap 10

  • 2017. szeptember 30., Budapest

Szeptember utolsó szombatján ismét a fenntarthatóságé volt a főszerep. Az Akvárium Klubban a 10. Fenntarthatósági Napon, szekcióbeszélgetések, kiállítók és afterparty várta az érdeklődőket. Az idei fesztiválkonferencia jelmondata: FLOW vagy FOLLOW – Neked merre van előre?

Fenntarthatósági Kerekasztal 2017

  • 2017. június 12., Budapest

A Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetéseket azért szervezi meg társaságunk már évek óta, hogy a Telekomot érintő fenntarthatósági kérdéseket megvitassa a társadalmi, tudományos, kormányzati és partner szervezetek képviselőivel.

Fenntarthatósági Nap 9

  • 2016. szeptember 24., Budapest

2016-ban kilencedik alkalommal került megrendezésre a Fenntarthatósági Nap, ezúttal az Akvárium klubban. Szekcióbeszélgetések, kiállítók, afterparty a fenntarthatóság jegyében.

Fenntarthatósági Kerekasztal 2016

  • 2016. június 10., Budapest

A Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetéseket azért szervezi meg társaságunk már évek óta, hogy a Telekomot érintő fenntarthatósági kérdéseket megvitassa a társadalmi, tudományos, kormányzati és partner szervezetek képviselőivel.