Esélyegyenlőség

Nap mint nap azért dolgozunk, hogy mindenkit hozzásegítsünk ahhoz, hogy egy lépést előrelépjen digitálisan, tartson bárhol is a digitalizációban, és hogy mindenki számára elérhetőek legyenek termékeink és szolgáltatásaink. Ennek szellemében, felelős szolgáltatóként célul tűztük ki, hogy 2030-ra 100%-ban akadálymentes ügyfélélményt és szolgáltatásokat biztosítsunk minden ügyfelünk számára. 

Eddigi munkánknak köszönhetően a digitális csatornáinkon kívül számos üzletünkben biztosítjuk a személyes jelenlétet igénylő ügyintézést fogyatékossággal élő ügyfeleink részére.

Üzleteink kialakításánál fontos szempont az elérhetőség és akadálymentesség, mind a mozgásszervi, mind pedig az érzékszervi, például számos üzletünket elláttuk indukciós hurokkal, így segítve hallássérült és nagyothalló ügyfeleink kiszolgálását.

Honlapunkon érintettségi területekre lebontva kereshetik meg fogyatékkal élő ügyfeleink az igényeiknek legmegfelelőbb üzleteinket.

2022-ben úgy döntöttünk, ideje szintet lépnünk, ezért a különböző érdekvédelmi szervezetek –(Autisták Országos Szövetsége, Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége, Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége, Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége) bevonásával összegyűjtöttük fogyatékkal élő ügyfeleink tapasztalatait, illetve felmértük igényeiket mind üzleteinkkel, mind szolgáltatásainkkal kapcsolatban, továbbá felmértük üzleteink mozgásszervi, érzékszervi és kognitív szempontú hozzáférhetőségét. Ezekre építve átfogó projektet indítottunk a 100%-ban akadálymentes ügyfélélmény biztosításának érdekében, beleértve honlapjaink, applikációink akadálymentesítését, üzleteink finomhangolását (pl. kijelzők megfelelő szögbe állítása, üvegfelületek csökkentése látássérült ügyfeleinkre való tekintettel) vagy a detektált ügyféligények megvalósítását (pl. SIM-kártya csere folyamat megkönnyítése mozgáskorlátozott ügyfeleink számára).

A fentieken túl fontosnak tartjuk, hogy a rendelkezésünkre álló eszközökkel segítsük a fogyatékossággal élők társadalmi integrációját is. 

A hazai érdekképviseleti szervezetekkel kötött megállapodásoknak köszönhetően lehetőséget biztosítunk kedvezményes díjcsomagú előfizetések kötésére, az alábbi szervezetek érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkező tagjai számára: 

  • Autisták Országos Szövetsége
  • Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége
  • Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége
  • Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége