Telekom Kraft

A 2020 márciusában indított Telekom Kraft fiataloknak biztosít lehetőséget arra, hogy megmutassák magukat.

Teszi ezt egyrészt a KraftRoad programjával, amely saját projektjeik kidolgozásában, fejlesztésében segít képzésekkel, eseményekkel.

 

2021-ben 9 saját projekten dolgoztak a jelentkezők. De nem csak ötletekkel érkezhetnek a tettrekész fiatalok, hanem lehetőségük van különböző Telekom projektekben is részt venniük, ezzel is szakmai tapasztalatot szerezve: így kerülhetett például egy olyan tehetséges fiatal műve az egyik Telekom üzlet falára, aki azóta a Kraft grafikusává vált, vagy így mutatja meg több forgatott Kraft anyag is egy fiatal friss diplomás rendező munkáját.

   

2021 szeptemberében pedig a KraftLab is megnyitotta kapuit Debrecenben, ahol különböző eszközök állnak a fiatalok rendelkezésére a videó stúdiótól a podcast stúdión át a programozható robotkarig.

   

2022-ben több mint 2500 fiatal jött el a KraftLab-ba, ahol olyan eseménynek is helyszínt tudtunk biztosítani, ahol a fiatal, feltörekvő zenészek mutathatták meg a tehetségüket. A helyi középiskolás diákok is rendszeresen szerveznek programokat a KraftLab-ba, ahol a külföldi diákok is aktívan jelen vannak.

    

2022 őszén elindult egy előadássorozatunk KriptoKraft néven, ahol a kriptovaluták világát ismerhetik meg a látogatók több szempontból.