hello holnap!

A 2010-ben indult hello holnap! arra hivatott, hogy fenntarthatósági tevékenységünket érthető formában kommunikálja érdekelt feleink számára, valamint minél több embernek mutasson példát, hogyan lehet minél fenntarthatóbban élni mindennapjaikban. A saját eszközök mellett, mindez a Magyar Telekom kezdeményezésére létrejött Fenntarthatósági Média Klub keretei között zajlik, melynek tagjai, a hazai vezető nyomtatott és online média képviselői.

hello holnap! díjcsomagok

Érdekképviseleti szervek bevonásával a Telekom a fogyatékossággal élő ügyfelei igényei alapján alakította ki a hello holnap! díjcsomagokat, amelyeket 2016 júliusától már nemcsak az érintett ügyfelek, hanem családtagjaik és segítőik is igénybe vehetnek.

hello holnap! mobilapp

Légy részese fenntarthatósági akcióknak, látogass el civil szervezetek és a Telekom által szervezett rendezvényekre és gyűjtsd be a hello holnap! pontokat. Ne feledd, 1 pont = 100 Ft értékben a Telekom a pontokat forintokra váltja, az így összegyűjtött összeget pedig eladományozhatod az appban lévő 9 szervezet között.

hello holnap! pagony

A Telekomnál hiszünk a fenntartható holnapban és teszünk is azért, hogy élhetőbb környezetet teremtsünk magunk körül. Ebben a törekvésben Rád is szükségünk van, hiszen az energiahatékonyságot növelő, és az energiafogyasztást csökkentő vállalati kezdeményezéseink mellett Te is tehetsz a klímavédelemért, például egy fa elültetésével. 2016-ban 571 fát ültettünk el Veled közösen Magyarország területén és a virtuális pagonyunkban.

hello holnap! 360

Ismerd meg a Telekom fenntarthatósági tevékenységét és legfontosabb eredményeinket, mindezt 360 fokos képeken bemutatva.