hello holnap! mobilalkalmazás

Nem könnyű fenntarthatóan, környezettudatosan élni az életedet és folyamatosan motiváltnak maradni, ha nem látod azonnal az eredményét. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha pénzre válthatnád a tetteidet.

Végre itt az alkalom!

Szerezz minél több pontot a kihívások teljesítésével, adományozod el őket egy számodra fontos célért küzdő szervezetnek és máris igazi pénzzé változnak!

A Telekom ugyanis minden felajánlott pontod után valódi Forintokkal támogatja „választottadat”.

Rád is számítanak!

2017-ben 9 szervezet várja az adományokat a hello holnap! applikáción keresztül. Ne feledd, minden összegyűjtött pont 100 Ft-ként adományozható tovább, egy általad választott szervezetnek. Ha a fenntartható élelmezés témaköre iránt érdeklődsz, támogasd a Budapest Bike Maffia , a Felelős Gasztrohős vagy a Magyar Élelmiszerbank Egyesület munkáját. Segítsd adományoddal az ArtMan Egyesület, az Autistic Art vagy a Suhanj! Alapítványfogyatékossággal élők támogatásában végzett munkáját. A környezetvédelemben élenjárók közül pedig az idei évben a Humusz Szövetség, a Magyar Természetvédők Szövetsége és aWWF akcióit támogathatod hello holnap! pontjaid eladományozásával.

Kihívások
Az alkalmazásban változatos kihívásokat találsz,amelyek közül választhatsz, melyiket szeretnéd és tudod teljesíteni, és melyiket hagyod meg inkább másnak. Érdemes minél többet teljesíteni belőlük, mert mindegyik pontot ér!

Pontok
Telekom-ügyfélként pontjaidat eladományozhatod az általad választott szervezetnek.

Jelvények
Minden kis lépés számít, amit a fenntarthatóság felé teszünk – a te lépéseid ugyanúgy, mint a barátaid tettei. Ezért minél többen tudnak a hello holnap! kezdeményezéseiről, annál nagyobb jót tehetsz.

Oszd meg a hasznos infókat, amelyekkel az appban találkozol, és hívd meg barátaidat is játszani!

Ha elég aktív vagy, a jó érzésen túl jelvényekkel is megajándékozunk.

Reméljük, nemcsak a fejlődést, de az érdeklődésedet is sikerül sokáig fenntartanunk. Jó játékot kívánunk!

A hello holnap! mobilappot keresd az App Store-ban, a Google Playen vagy a Windows Store-ban.