hello holnap! mobilalkalmazás

Bezárás

A hello holnap! applikáció működését 2020. február 29-én megszüntettük.

Köszönjük, hogy veletek közösen támogathattuk a fenntarthatóságért dolgozó szervezetek munkáját.

hello-holnap-mobilalkalmazas

Nem könnyű fenntarthatóan, környezettudatosan élni az életedet és folyamatosan motiváltnak maradni, ha nem látod azonnal az eredményét. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha pénzre válthatnád a tetteidet.

Végre itt az alkalom!

Szerezz minél több pontot a kihívások teljesítésével, adományozod el őket egy számodra fontos célért küzdő szervezetnek és máris igazi pénzzé változnak!

A Telekom ugyanis minden felajánlott pontod után valódi Forintokkal támogatja „választottadat”.

Rád is számítanak!

2019-ben 13 szervezetet támogathatsz a hello holnap! applikáción keresztül. Ne feledd, minden összegyűjtött pont 100 Ft-ot ér, amit azonnal eladományozhatsz, egy általad választott szervezetnek. A mobilappon keresztül idén is támogathatod az Autistic Art Alapítvány, a Felelős Gasztrohős, a Humusz Szövetség, a Patrónus Ház, valamint a Suhanj! Alapítvány munkáját, illetve 2019-ben részt vesz az adománygyűjtésben a Bátor Kicsi Lélek Alapítvány, a Bátor Tábor, a Démétér Alapítvány, a Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány, a Kutyaovi Állatvédő Egyesület, a Menhely Alapítvány, a NEO Magyar Segítőkutya Egyesület és a Zseton Állatvédő Egyesület (Csutkarozi Menedéke).

Kihívások
Az alkalmazásban változatos kihívásokat találsz,amelyek közül választhatsz, melyiket szeretnéd és tudod teljesíteni, és melyiket hagyod meg inkább másnak. Érdemes minél többet teljesíteni belőlük, mert mindegyik pontot ér!

Pontok
Telekom-ügyfélként pontjaidat eladományozhatod az általad választott szervezetnek.

Jelvények
Minden kis lépés számít, amit a fenntarthatóság felé teszünk – a te lépéseid ugyanúgy, mint a barátaid tettei. Ezért minél többen tudnak a hello holnap! kezdeményezéseiről, annál nagyobb jót tehetsz.

Oszd meg a hasznos infókat, amelyekkel az appban találkozol, és hívd meg barátaidat is játszani!

Ha elég aktív vagy, a jó érzésen túl jelvényekkel is megajándékozunk.

Reméljük, nemcsak a fejlődést, de az érdeklődésedet is sikerül sokáig fenntartanunk. Jó játékot kívánunk!

A hello holnap! mobilappot keresd az App Store-ban, a Google Playen vagy a Windows Store-ban.