Klíma

Célunk, hogy ügyfeleink is klímatudatosak legyenek, és mint hiteles és felelős vállalat segítsük őket ebben. 2016-2020 között a Fenntarthatósági stratégiánk egyik fő célkitűzése, hogy csoport szinten 100 000 tonna alá csökkentsük a CO2 kibocsátásunkat, valamint hogy klímavédelmi tevékenységünkkel bevételt termeljünk.

Kép leírása: Karbonsemlegesség

Karbonsemlegesség

A Magyar Telekom Csoport a hazai nagyvállalatok közül elsőként, az európai vezető távközlési szolgáltatók közül az elsők között teljes mértékben karbonsemlegessé vált 2015-ben. Büszkék vagyunk arra, hogy 2016 után 2017-ben is sikerült elérni ezt az eredményt. A Magyar Telekom saját klímavédelmi intézkedésein túl idén ügyfelei érzékenyítését is zászlajára tűzi és minden jelen Magenta 1-es szolgáltatásának 2018. január 1. – december 31. közötti karbonlábnyomát is lenullázza. Hogyan tudjuk mindezt megvalósítani? A részletekért kattints.

Kép leírása: Környezetvédelem

Környezetvédelem

A környezetvédelem kiemelten fontos számunkra, működésünk során különös figyelmet fordítunk a klímavédelemre. A fenntartható és felelős működés mellett feladatunknak érezzük ügyfeleink, beszállítóink és partnereink klímatudatosabbá válását is, azaz olyan lehetőségek biztosítását, amelyekkel ők is környezettudatosabban élhetik mindennapjaikat.