Pályázatok

Jelentkezzen pályázatainkra!

Megmutatni, ösztönözni, támogatni: fenntarthatósági tevékenységünk legfontosabb, legismertebb megnyilvánulásai a hello holnap! több témakörben kiírt pályázatai.

Aktuális pályázatok

Lezárult pályázatok

A FENNTARTHATÓSÁG DIGITÁLIS NAGYKÖVETEI – FENNTARTHATÓSÁGI SAJTÓDÍJ-PÁLYÁZAT 2019

A Magyar Telekom 2019-ben is meghirdeti Fenntarthatósági Sajtódíj pályázatát. Pályázati anyagként a 2018. augusztus 1. – 2019. július 31. között Magyarországon, magyar nyelven publikált cikkek, írások, műsorblokkok, blogok, vlogok stb. jelölhetők. Kattints a részletekért!

TISZTÁZZUNK VALAMIT!

A 12. Fenntarthatósági Nap keretében a Telekom ismét meghirdeti művészeti pályázatát. Slammeld el, filmezd le, mondd el dalban vagy bármilyen kreatív formában, hogy mi a Te ügyed? #piszkos12
Részletekért kattints!

DELFIN Díj 2019

A Magyar Telekom 2019-ban is jutalmazza a fenntarthatóság területén élen járó vállalatokat és szervezeteket. A pályázatok beérkezési határideje 2019. június 30. A pályázat további részleteiért kattints!

ELEVEN – Te mire ugrasz?

A 11. Fenntarthatósági Nap keretében a Telekom meghirdeti kreatív pályázatát. Slammeld el, filmezd le, mondd el dalban vagy bármilyen kreatív formában, hogy te mire ugrasz? Részletekért kattints!

Fenntarthatósági sajtódíj 2018

A Telekom és a Fenntarthatósági Média Klub 2018-ban is meghirdette a Fenntarthatósági Sajtódíj pályázatot.

DELFIN Díj 2018

A Magyar Telekom 2018-ban is jutalmazza a fenntarthatóság területén élen járó vállalatokat és szervezeteket. A pályázatok beérkezési határideje 2018. április 30. A pályázat további részleteiért kattints!
A pályázat lezárult.

FLOW vagy FOLLOW – Neked merre van előre?

A 10. Fenntarthatósági Nap keretében a Telekom meghirdeti kreatív pályázatát. Filmezd le, öntsd dalba, mondd el slamben vagy mutasd be bármely kreatív módon, hogy mit jelent neked a FLOW! Pályázz és zsebeld be az értékes díjakat!
A pályázat lezárult.

Fenntarthatósági sajtódíj 2017

A Telekom és a Fenntarthatósági Média Klub 2017-ben is meghirdette a Fenntarthatósági Sajtódíj pályázatot.
A pályázat lezárult, az eredményeket a 10. Fenntarthatósági Napon, szeptember 30-án hozzuk nyilvánosságra.

Civil és CivilNET díjcsomag 2017

Társaságunk felelős vállalatként igyekszik támogatni a másoknak segítséget nyújtó civil szervezeteket a számukra kidolgozott díjcsomagokkal.
A pályázat lezárult, az eredményekről hamarosan beszámolunk.

DELFIN Díj 2017

A Magyar Telekom 2017-ben is jutalmazta a fenntarthatóság területén élen járó vállalatokat és szervezeteket.
A pályázat lezárult, ismerje meg a nyerteseket!

hello holnap! mobilapplikáció – támogatandó partneri pályázat

A Magyar Telekom 2016 decemberében pályázatot írt ki a hello holnap! mobilapplikációban való támogatandó partneri részvételre.

A pályázat lezárult!

Fenntarthatósági sajtódíj 2016

A szakmai zsűri három kategóriában díjazta a pályaműveket:

  • „alulnézet” kategóriában Belicza Beáta „Összefogásból ötös – abból főznek, ami van” című írását (24.hu)
  • „nagylátószög” kategóriában Nagy András és Tóth Bálint „Miért nem / A gyalogakác” című videóját (Index2/Indavideo)
  • „e-világ” kategória Pintér Mónika digitális oktatásról szóló cikksorozatát (Origo.hu)

DELFIN Díj 2016

A Magyar Telekom DELFIN Díjjal jutalmazza azokat a Magyarországon tevékenykedő vállalkozásokat, amelyek fenntartható fejlődés iránti elkötelezettsége kimagasló, tevékenységükhöz viszonyított fenntarthatósági teljesítménye példamutató.

A pályázat lezárult, ismerje meg a nyerteseket!

A 9. Fenntarthatósági Nap – pályázat

A 9. Fenntarthatósági Napon a smart korszak jövőjét jártuk körbe, a rendezvényhez kapcsolódó pályázatra a „Nincs több nem tudom” címmel vártuk a pályaműveket.

A pályázat lezárult, ismerje meg a nyerteseket!

A 8. Fenntarthatósági Nap – pályázat

A 8. Fenntarthatósági Nap témája az eltávolodás volt, a fesztiválkonferenciához kapcsolódó pályázatra a „Te meddig vagy?” címmel vártuk az alkotásokat.

A pályázat lezárult, ismerje meg a nyerteseket!

DELFIN Díj 2015

A Magyar Telekom DELFIN Díjjal jutalmazza azokat a Magyarországon tevékenykedő vállalkozásokat, amelyek fenntartható fejlődés iránti elkötelezettsége kimagasló, tevékenységükhöz viszonyított fenntarthatósági teljesítményük példamutató.

A pályázat lezárult, ismerje meg a nyerteseket!

A 7. Fenntarthatósági Nap – pályázat

A 7. Fenntarthatósági Nap témája a függés volt, a rendezvényhez kapcsolódó pályázatra a „Te mitől függsz?”címmel vártuk az alkotásokat.

A pályázat lezárult, ismerje meg a nyerteseket!

Közösségi kertek létesítése – pályázat

Az általános iskolák számára kiírt pályázatra olyan iskolák jelentkezését vártunk, ahol a közösség a Vivicittá városvédő futáson való részvétellel megmutatta elkötelezettségét az élhető környezet megteremtése iránt. Közülük választottuk ki azt a három iskolát, amelyek a Telekom támogatásával megépíthetik és működtethetik saját kertjüket.

A pályázat lezárult, ismerje meg a nyerteseket!

hello holnap! Fenntartható tudatformálás pályázat

A „Fenntartható tudatformálás” témakörében olyan szemléletformáló pályázatokat vártunk, melyek megvalósítása során és hatására a társadalom minél szélesebb rétegei felismerik a saját közép- és hosszú távú érdekeiket, felelősségüket, a társadalmi és környezeti értékek megőrzésének igényét.

A pályázat lezárult, ismerje meg a nyerteseket!

hello holnap! Adományvonal pályázat

Egyedülálló adománygyűjtési lehetőség civileknek a Telekomtól jövőre már az új, 13688-as számon! A Telekom által működtetett Adományvonal mára szinte fogalommá vált: a kezdeményezés lehetővé teszi mindenki számára, hogy személyesen is hozzájáruljon fontos, társadalmi szintű problémák megoldásához.

A pályázat lezárult, ismerje meg a nyerteseket!

Korábbi pályázatok