Egészségbiztosítás

Egészségbiztosítás

A Telekom Egészségbiztosítás biztos, kiszámítható hátteret és gyors anyagi segítséget nyújt kritikus egészségügyi helyzetekben. A biztosított akár 800 000 Ft összegre is számíthat akkor, amikor a legnagyobb szüksége lehet rá: váratlan kórházi kezelés, műtét, illetve súlyos betegségek diagnosztizálása esetén. A biztosítás díjmentes Orvosi Tanácsadással is kiegészül, amely segítheti a megelőzést, illetve az egészséggel kapcsolatos döntéseket.

Az Orvosi Tanácsadás részeként a biztosított számára 24 órás egészségvonalat működtetünk, ahol szakképzett orvosok válaszolnak többek között az egészséggel, betegséggel, gyógykezeléssel, egészségmegőrzéssel kapcsolatos kérdésekre. Ezen kívül lehetőség van egy második orvosi igénybe vételére, abban az esetben, ha kételyek, kérdések merülnének fel a szakorvosi diagnózissal kapcsolatban, valamint egy egyéni szűrési terv készítése is igénybe vehető egy szakorvosi telefonos állapotfelmérést követően.

A Családi egészségbiztosítás csomag megrendelésével nem csak a biztosított, hanem a vele egy háztartásban élő közeli hozzátartozók és az élettársak is biztosítottakká válnak, egészen 65 éves korukig. A biztosítás így kiterjedhet a gyermekeikre is, már a születésük pillanatától kezdve, a társra, házastársra, szülőkre, testvérekre, amennyiben egy háztartásban élnek.

Az Egészségbiztosítás szolgáltatást az UNION Biztosító nyújtja, az orvosi tanácsadás szolgáltatásokat pedig a neves nemzetközi és hazai orvos-szakértői háttérrel rendelkező Advance Medical Hungary Kft.