Mobil TV iPhone-on

Mobil TV iPhone-on

Már a T-Mobile iPhone-al rendelkező ügyfelei is (havidíjas és Domino ügyfelek egyaránt) nézhetik a tévét a Mobil TV szolgáltatással. Többek között olyan adók kínálatából lehet válogatni, mint az RTL Klub, Magyar Televízió m1 csatorna, TV6, Duna TV, Ozone Network vagy az Eurosport.

Azoknak, akik először szeretnék megismerni a mobilos tévézés kínálta lehetőségeket, érdemes kipróbálniuk a Napi csomagot. Ha pedig megtetszett a mobiltévézés szabadsága, a havidíjas Közszolgálati és Alap csomagok közül mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt.

A Mobil TV szolgáltatás használata során a 16:9-es formátumban sugárzott csatornák teljes kijelzőn is nézhetők. A megfelelő minőségű tévézéshez szélessávú lefedettség, azaz 3G/HSDPA adatátvitel használata ajánlott.

A mobil [origo] portálon a Mobil TV felület elérése adatforgalmazással jár, amelynek díja az ügyfél adat-díjcsomagja szerint fizetendő.

Aktualitás, újdonság

A Mobil TV szolgáltatás még kényelmesebb elérését szolgálja majd az iPhone-ra letölthető alkalmazás is, amelynek fejlesztése folyamatban van, és várhatóan néhány hónapon belül letölthető lesz az AppStore-ból.