MobilParkolás bevásárlóközpontokban

MobilParkolás bevásárlóközpontokban

A közterületi MobilParkolás néhány éves rendszere már ismert a felhasználóinknak: a jármű parkolási díját bármely hazai mobilszolgáltató ügyfelei kiegyenlíthetik az univerzális egyenlegük, illetve havi számlájuk terhére. E szolgáltatás továbbfejlesztése a beltéri MobilParkolás.

Az innováció abban rejlik, hogy immár beltéren, például egy bevásárlóközpontban is lehet használni. A közterületi parkolásnál már nagy népszerűségnek örvendő kényelmes módszer előnyeit elsőként a budapesti MOM Park Bevásárlóközpontba látogatók élvezhetik.

A 2009-ben elindult felszíni MobilParkolás népszerűségének bizonyítéka, hogy idén a T-Mobile ügyfelei már mintegy 1,5 millió sikeres parkolási tranzakció indítottak.

A MOM Park az első olyan helyszín, ahol a beltéri MobilParkolás megvalósul, azonban szeretnénk, ha fokozatosan bővülne azoknak a helyszíneknek a száma, ahol a mobilos megoldás elérhető. A beltéri MobilParkolást első körben Budapesten terjesztenénk el, majd később az ország más városaiban is. Így ügyfeleink a jövőben várhatóan számos bevásárlóközpontban élvezhetik majd ezt a kényelmes, idő és készpénz kímélő vásárlási formát.