Telekom Informatikai Szolgáltatások

innovacio_virtualoso


A Telekom Informatikai Szolgáltatások néven az irodai és az irodán kívüli környezetben is hasznos informatikai alkalmazásokat biztosít a kis- és középvállalkozások részére is. A szolgáltatások beruházás nélkül, kedvező havidíjas konstrukcióban kínálják a szolgáltatások használatának lehetőségét az interneten keresztül.

Az informatikai alkalmazásszolgáltatás (idegen szóval ASP – Application Service Providing) lényege, hogy a szolgáltató az interneten keresztül teszi elérhetővé ügyfelei számára az igényelt informatikai alkalmazásokat, amelyekért az ügyfelek meghatározott díjat, általában havidíjat fizetnek. Ezeket a szolgáltatásokat ugyanis nem kell megvásárolni, hanem azt maga a szolgáltató, idegen szóval a hosting partner működteti saját infrastruktúráján (hosztolt szolgáltatások), lényegesen nagyobb biztonságot garantálva, mint amit az igénybevevők vállalható költségen elérhetnének. A felhasználó pedig egy internet oldalon keresztül rendelheti meg, módosíthatja, ill. használhatja a kívánt szolgáltatásokat.

A Telekom Informatikai Szolgáltatásai éppen ezt a kényelmet, egyszerű hozzáférést, és nagyfokú biztonságot kínálják, ráadásul az igénybevételhez sem szükséges különösebb informatikai szakértelem. A Telekom Informatikai Szolgáltatások a már megszokott irodai megoldások funkciói mellett olyan újszerű alkalmazásokat, módszereket és funkciókat is elérhetővé tesznek, amelyek segítségével a felhasználók jóval hatékonyabban és alacsonyabb költségen tudnak saját alaptevékenységre koncentrálni. 

A Telekom Informatikai Szolgáltatásokat minden olyan vállalkozás számára ajánljuk, akik a legújabb, kiváló minőségű, gazdag funkciókkal ellátott informatikai megoldásokat szeretnék igénybe venni. A szolgáltatások segítségével lényegesen hatékonyabbá tehető az információk kezelése a cégen belül, valamint a beszállítók és az ügyfelek felé. Továbbá ajánljuk azoknak is, akik nem szeretnének, vagy nem tudnak házon belül, saját informatikai megoldásokat összeállítani, üzemeltetni, valamint a havidíjas megoldásnak köszönhetően a kezdeti nagy beruházástól, majd a későbbi üzemeltetési költségektől is mentesülni kívánnak.

Telekom Informatikai Szolgáltatások:

Server

Nem szükséges saját szerverrel rendelkeznie az egyes cégeknek informatikai hátterük biztosításához: mindez megoldható a Server szolgáltatással

MicroServer

Biztonságos adattárolás és archiválás – beruházás nélkül. A MicroServer alacsony áramfogyasztása révén egyértelműen környezetbarát megoldás!

MicroClient

Asztali számítógép – kedvező bérleti konstrukcióban. A MicroClient alacsony áramfogyasztása révén rendkívül gazdaságos megoldást jelent.

Adatparki Mentés

Ne költsön többé CD-re, egyéb adathordozóra, hanem válassza a Magyar Telekom, automatán működő Adatparki mentés szolgáltatását és járuljon hozzá a környezet megóvásához!

VoiceCenter

A VoiceCenter hívásmenedzselő szolgáltatás a cége központi számára beérkező hívásokat az illetékes kollégához irányítja, ezzel segít gyorsan és hatékonyan kezelni az ügyfelek, partnerek kéréseit. A szolgáltatás internetről elérhető grafikus kezelőfelületén az igénybe vevő cég igényeire szabható a telefonos hangmenü.

Tömeges SMS

A Telekom Tömeges SMS szolgáltatásával webes felületen, egyszerűen és gyorsan küldhető és fogadható egyszerre nagyszámú SMS, illetve a beérkező hívásokat is fogadhatja.