ÉRDEKESSÉGEK ÉS TÖRTÉNETEK

Lavírozás a munkahely és a sport között?

Szentteleki Barbinak, a Telekom döntéstámogató menedzserének ez már nem jelent problémát. Tudd meg mit adhat egy kollégákkal közös sportcél, na meg egy munkahelyi edzőterem!

Elolvasom
Mi az a mobiltudós?

Készülékvásárlás? Okos eszközök megfelelő beállítása? Adatmentés? Csak néhány kérdés, melyekre a Telekom díjnyertes programjának tudósai bármikor válaszolni tudnak, hogy az ügyfelek az élményre koncentrálhassanak.

A digitális világba nem mindenki tud könnyedén belépni. Rengeteg készülék, különböző rendszerek, végtelen beállítások és alkalmazások. A jó hír, hogy ennek ellenére mindenki képes átlépni ennek a világnak a kapuját. Csak egy kis segítségre van szüksége azoktól, akiknek a mikroprocesszorjaiban van a digitális tudás. Ők a Telekom Mobiltudósok.

Elolvasom
Tippek és trükkök: Így jelentkezz hozzánk állásra

Az álláskeresés néha egészen magányos és bosszantó időtöltésnek tűnhet. Az értelmetlen elvárások, az elérhetetlen pozíciók, a bonyolult, logika nélkül felépített honlapok és jelentkezési rendszerek idő előtt elvehetik a kedvedet. Pedig álmaid állása lehet, hogy egy karnyújtásnyira van.

Mi a Telekom HR csapatában igyekszünk megtenni mindent, hogy ez nálunk ne forduljon elő, ezért segítségül összegyűjtöttünk neked pár tippet és tanácsot, amire érdemes odafigyelned, ha hozzánk jelentkezel valamelyik nyitott pozíciónkra.

Elolvasom
hat-tip-2.jpg
Hat tipp a rugalmas munkahelyi beilleszkedéshez

Elnyerni egy kívánatos pozíciót hatalmas megkönnyebbülés, ugyanakkor egy újabb hegycsúcs megmászásának is a kezdetét jelenti - a jó kezdeti benyomás és a csapatba illeszkedés nagy hatással lehet a karriered alakulására. Ha megfogadod ezt a 6 jótanácsot, sima utad lesz a törzstaggá válásig az új munkahelyeden.

Elolvasom
rende-a-lelke-1.jpg
Rend a lelke a hatékony munkának

Az elmúlt évtizedek során számos fejlesztéssel bővült az eddig már sokat emlegetett irodai környezet kialakítása. Az egy-két fős szobákat felváltotta a cellás irodarendszer, majd beléptünk az egyterű irodák világába, ami nagyobb, esetleg térválasztóelemekkel beépített, de egybefüggő, nyitott tér, azaz open office, melynek befogadóképessége egyes esetekben közel 50-70 alkalmazottra tehető.

Elolvasom