Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.
Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.

„Színes post-itekkel játszok, és sokat nevetek”

Csupa mosoly és energia, akinek a középső neve lehetne akár a Motiváció is. Keszég Karolina, a Deutsche TelekomDesign Hub EU senior design managere, híd az üzlet és a design, a munka és a szórakozás között. Egy igazi nyughatatlan kihíváskereső, a két lábon járó brand, aki munkaidőben színes post-itekkel játszik, és nagyon élvezi. Addig nem áll meg, amíg nem teszi a munkát szórakoztatóvá. #NEMÁLLOKMEG

Kép leírása: Keszég Karolina

Keszég Karolina

Mi a munkád lényege

A Design Hub EU egy design kompetencia központ Budapesten, ahol a közös digitális termékfejlesztés során mi felelünk az egységes és transzparens felületek, valamint ügyfélélmény megtervezéséért, legyen az egy TV interfész,
OneApp, Future Home Gateway vagy bármely más eszköz, platform, alkalmazás. Lényegében egy olyan projekt-/ügyfélmenedzser vagyok a csapaton belül, aki hidat képez az üzlet és a design világa között. Emellett service designer / design thinking doer feladatkörben is kiveszem a részemet a munkából, örömmel vezetek workshopokat azzal a céllal, hogy közösen képesek legyünk értéket teremteni, és elkerüljük a pazarlást.
Egy picit leegyszerűsítve: színes post-itekkel játszom és sokat nevetek.

A Telekom missziója, hogy minden ember életét jobbá, könnyebbé tegye a digitális technológia segítségével. Mi a te személyes küldetésed a munkádban?

#NEMÁLLOKMEG, amíg nem teszem a munkát szórakoztatóvá, és nem teremtek egy olyan környezetet, ahol az emberek nyugodtan úgy érezhetik magukat, mint barátaik, családjuk körében. Addig nem állok meg, amíg nem evezünk teljes erőbedobással, mindenki, ugyanabban a csónakban. Addig nem állok meg, amíg nem egyeznek meg a cselekedeteim a szavaimmal, és nem hiteles az általam képviselt üzenetek minden egyes betűje.

Mi a te személyes mottód?

Tegyük meg a legtöbbet azokkal együtt, akik a leginkább számítanak.

Mivel járulsz hozzá, hogy a világ egy jobb hely legyen?

Azon dolgozom, hogy a lehető leggyakrabban halljam, hogy “bearanyoztad a napomat”. Törekszem rá, hogy hiteles, őszinte, nyílt, odafigyelő, transzparens, építő jelleggel visszajelző, mosolygó, nevető kollegaként minden nap feldobjam a környezetemben dolgozókat.

Mi jelenti a szabadságot a munkádban?

Számomra a munkában a szabadságot az jelenti, hogy kapok lehetőséget, és fordíthatok időt a tanulásra és a továbbfejlődésre. Igyekszem élni is ezekkel a lehetőségekkel.

Hogyan fejlődsz a Telekomban?

Az előrelépést nem hierarchikus rangok mentén, hanem a munkám hatásának mértékében mérjük. Jelenleg az agilis, scrum keretrendszer témában szélesítem az ismereteimet, és készülök a nemzetközi Professional Scrum Master vizsgára a Scrum.org-nál.
Januárban végeztem Design Thinking Practitionerként, és hivatalosan is bekerültem a Telekom Új Munkamódszer Akadémia Facilitátori csoportjába.
A Deutsche Telekom Csoport két nemzetközi közösségének vagyok önkéntes tagja, amit a munkám során is tudok kamatoztatni. Mindezek mellett a Global Guides egyik magyar képviselője és a Learning from Experts magyar nagykövete vagyok, egyszóval minden adandó alkalmat megragadok, hogy fejlődjek, tanuljak, és minden megszerzett tudást mások szolgálatába állítsak.

Miért vagy büszke arra, hogy a Telekomban dolgozol?

A Telekomnál egy erős, ismert, látható márka, amelyben megbíznak. Klassz rendezvények, képzési és fejlődési lehetőségek, nagyon jó juttatások és nemzetközi együttműködési formák állnak rendelkezésemre ennél a cégnél.

Mi a különleges a Telekom kultúrában?

Megosztáson alapuló kultúra. Az emberek megosztják tudásukat, tapasztalatukat, idejüket és érdeklődési körüket a többiekkel. Továbbá toleráns, nyitott és transzparens. Nem baj, ha hibázol. Azt is megosztjuk, amire jó gyakorlatot alakítottunk ki, meg azt is, amit elrontottunk.

Mivel szeretnéd megmutatni a világnak, hogy a magenta család tagja vagy?

Van több pólóm, egy vadonatúj cipőm, tetoválásaim, egy bevásárlószatyor, egy fejhallgató, fülbevaló, szoknya. Egy két lábon járó brand vagyok.

Tippek és trükkök: Így jelentkezz hozzánk állásra

Informálni és inspirálni szeretnénk téged, hogy az álláskeresés ne egy bosszantó és magányos időtöltés legyen.

Elolvasom

Elolvasom a többi cikket is