Gyanús linket tartalmazó SMS-t kaptál? Semmiképp NE kattints a linkre!
Olvasd el itt, hogy védekezhetsz a csalás ellen. Ha mégis letöltötted a kártékony alkalmazást, itt találsz segítséget az eltávolításához.
Gyanús linket tartalmazó SMS-t kaptál? Semmiképp NE kattints a linkre!
Olvasd el itt, hogy védekezhetsz a csalás ellen. Ha mégis letöltötted a kártékony alkalmazást, itt találsz segítséget az eltávolításához.

Lavírozás a munkahely és a sport között?

Szentteleki Barbinak, a Telekom döntéstámogató menedzserének ez már nem jelent problémát. Tudd meg mit adhat egy kollégákkal közös sportcél, na meg egy munkahelyi edzőterem!

A napomat ma is edzéssel kezdtem! Számomra fontos, hogy időt szakítsak a mozgásra, így ez a hétköznapjaimban rendszeressé vált. Elsősorban azért, mert így sokkal frissebb, aktívabb tudok lenni egész nap, illetve az ülőmunkát próbálom kompenzálni. Régebben éreztem, hogy a sok üléstől fáj a hátam, ez segített abban, hogy rávegyem magam a mozgásra.

A mozgás mely formáit preferálod?

Kipróbáltam rengeteg sportot, amit csak tudtam. Nagyon szeretek táncolni. Bármi, ami felpörget, legyen az latin, vagy akár akrobatikus rock n roll tánc. Fitnesz tekintetében, korábban a budafoki úti telephely edzőtermébe jártam hot iron és más csoportos órákra, vagy az erősítő gépeket használtam. Az utóbbit mindig csak magamtól, jobban belegondolva elég felelőtlenül… Az új székházban nemrég megnyitott edzőterem apropóján most szántam rá magam, hogy segítséget kérjek egy személyi edző személyében.

Milyen lehetőségeket jelent ez a fitneszterem a gyakorlatban?

Munka előtt, vagy után a 8. emeleti teremben rengeteg gép közül választhatok egy kiadós kardió edzéshez, vagy futhatok a tetőterasz futópályáján, amit szaunázással zárhatok. A kollégáimon azt látom, hogy a cégkultúrában érezhető a mozgás szeretete. Az, hogy házon belül van lehetőség a sportra, sokat lendít ezen. Nekem is nagy segítség, hogy nem kell még innen sietnem, hanem ezt is helyben el tudom intézni. Van olyan munkatársam, akivel reggelente itt mindig összefutunk – szó szerint is. :) Elszánt kollegáimhoz csatlakozva ugyanis idén az Ultrabalatonon vettem részt, amire a HQ-Fitneszben is készültünk.

Hogyan készültél erre a nem mindennapi kihívásra?

Korábban sosem gondoltam volna, hogy futóversenyen fogom róni a kilométereket, pláne nem egy Ultrabalatonon. Nagyon jó volt, hogy nem számított az előzményem - korábban 2-3 kilométereket kocogtam -, az hajtott engem is, hogy együtt képesek leszünk megcsinálni. A nevezés után 3 hónapot készültünk együtt: egy appon keresztül, monitoroztuk az egyéni teljesítményeket, amit a többiek is láttak. Ez azért az elég motiváló dolog. (nevet) A versenyen pedig tényleg egy csapattá kovácsolódtunk, amikor a hajnali szakadó esőben futó társunkat bíztattuk a célba érésénél. Ott megtanultam, hogy a sport nem csak az egyénről szól, hanem a csapatról is, és ez ugyanúgy fel tud tölteni, mint a mozgás maga.

A nyári pihenés alatt mi a tuti tipped a sportra?

Nyáron kifejezett szeretek jógázni, mert van időm, nem sietek sehova. Egy pihentető nyaraláshoz nekem elengedhetetlen ez, teljesen kikapcsol. A reggeli futások persze ilyenkor sem maradnak el, ebben pedig a zene a biztos pont. Már a futás előttre vannak ráhangoló zenéim, amik beindítják a lábaim – legyen a napi terep a Városliget vagy a tengerpart.

Tippek és trükkök: Így jelentkezz hozzánk állásra

Informálni és inspirálni szeretnénk téged, hogy az álláskeresés ne egy bosszantó és magányos időtöltés legyen.

Elolvasom

Elolvasom a többi cikket is