Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.
Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.

Mobiltudós, a mindig kéznél lévő segítség

Készülékvásárlás? Okoseszközök megfelelő beállítása? Adatmentés? Csak néhány kérdés, melyekre a Telekom díjnyertes programjának tudósai bármikor válaszolni tudnak, hogy az ügyfelek az élményre koncentrálhassanak.

A digitális világba nem mindenki tud könnyedén belépni. Rengeteg készülék, különböző rendszerek, végtelen beállítások és alkalmazások. A jó hír, hogy ennek ellenére mindenki képes átlépni ennek a világnak a kapuját. Csak egy kis segítségre van szüksége azoktól, akiknek a mikroprocesszorjaiban van a digitális tudás. Ők a Telekom Mobiltudósok.

Mit csinál a Mobiltudós?

Ahogy a pozíció neve is sugallja, ezek a 18 évnél idősebb főiskolai/egyetemi hallgatók mindent tudnak a digitális megoldásokról és a készülékekről, a vásárlástól kezdve a beüzemelésen át egészen a rendszeroptimalizálásig. Ők igazából a jól ismert “Súgó-gomb” két lábon járó megfelelői. Országszerte közel 40 Telekom üzletben állnak az ügyfelek rendelkezésére: megválaszolják a kérdéseket, megoldják a készülékkel kapcsolatos problémákat, miközben megtanítják, hogyan lehet átlendülni az okos eszközök használata során keletkező kihívásokon. Emellett vásárlás során segítenek kiválasztani az ügyfél számára legoptimálisabb készüléket.

Nem egy nyári munka, hanem egy karrier kezdete

Mobiltudósaink mindannyian felsőoktatási intézményben tanuló gyakornokok, akik munkájuk során úgy élhetnek hobbijuknak, hogy közben rengeteg kézzelfogható tapasztalatot szereznek, embereknek segítenek, megismerik a legújabb okos eszközöket, okos megoldásokat, ráadásul egyedülálló szakmai tesztprogramokon, fejlesztéseken és workshopokon vehetnek részt. Ugyanakkor a program fejleszti a kommunikációt, az emberekkel való együttműködést, a problémakezelést, miközben megtapasztalhatják, milyen a csapatjáték az infokommunikációs szektor piacvezető vállalatánál.

Egyedülálló Program, egyedülálló siker

A Mobiltudós Program sikerét jól mutatja, hogy már két Ügyfélélmény díjat is nyert. Eddig száznál is többen kapcsolódtak be a programba, jelenleg pedig közel hatvanan segítik az ügyfeleink mindennapi eligazodását az okos eszközök és a digitalizáció világában. A csapatot állandóan bővítjük, így mindig várjuk a lelkes, okoseszközökre specializálódott, a digitális területen otthonosan mozgó egyetemi hallgatók jelentkezését.

Aktuális gyakornoki és mobiltudós gyakornoki pozícióinkat megtalálod ITT.

Tippek és trükkök: Így jelentkezz hozzánk állásra

Informálni és inspirálni szeretnénk téged, hogy az álláskeresés ne egy bosszantó és magányos időtöltés legyen.

Elolvasom

Elolvasom a többi cikket is