Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.
Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.

Tippek és trükkök: Így jelentkezz hozzánk állásra

Az álláskeresés néha egészen magányos és bosszantó időtöltésnek tűnhet. Az értelmetlen elvárások, az elérhetetlen pozíciók, a bonyolult, logika nélkül felépített honlapok és jelentkezési rendszerek idő előtt elvehetik a kedvedet. Pedig álmaid állása lehet, hogy egy karnyújtásnyira van. Mi a Telekom HR csapatában igyekszünk megtenni mindent, hogy ez nálunk ne forduljon elő, ezért segítségül összegyűjtöttünk neked pár tippet és tanácsot, amire érdemes odafigyelned, ha hozzánk jelentkezel valamelyik nyitott pozíciónkra.

Ismerd meg a Most lehetőségeit!

A Telekomnál négy különböző területen keresheted meg a hozzád legjobban illő pozíciót.

Az ügyfélkapcsolatati területeinken dolgozó kollégáink személyes (műszaki szakértők és Telekom üzlet értékesítők), valamint telefonos (Call Center) segítségnyújtással oldják meg ügyfeleink problémáit.

Az IT / Technológia terület profi szakemberei a legfejlettebb eszközökkel az ország legmodernebb hálózatát fejlesztik és üzemeltetik, hogy minden emberhez eljussanak a MOST digitális lehetőségei.

A Központban ügyfelekkel ugyan nem gyakran találkozhatsz, de itt a háttérben is a tökéletes ügyfélélményért dolgozhatsz az alábbi területek valamelyikén: HR, Jog, Marketing és kommunikáció, Pénzügy, Számvitel és kontrolling, Termékmenedzsment, Elemzés és tervezés, Beszerzés és logisztika, Ingatlan- és flottamenedzsment.

Még az egyetem falai között szívod magadba a tudást? Gyakornokként nálunk nemcsak tapasztalatot szerezhetsz, hanem elindíthatod a végtelenbe és még tovább ívelő karriered.

A Telekomnál nem számít, mikor születtél, hiszen a digitális technológiába vetett hit összeköt minket, legyél akár 50 év feletti tech-guru, vagy olyan, aki éppen csak tegnap múlt 20.

Jelentkezés a meghirdetett állásra

A Telekom karrieroldalán minden információt megtudhatsz a filozófiánkról, arról, mit is jelent a kollégáink számára a Most munkáltatójánál dolgozni, és tájékozódhatsz az aktuális munkalehetőségekről.

  • Első lépésként regisztrálj a rendszerünkbe! Néhány kattintás és adatfeltöltés után bekerülsz a titkosított karrier-adatbázisunkba, így tudunk majd jelezni, ha téged érdeklő pozícióra kollégákat keresünk, de te is böngészhetsz az állások között.
  • A regisztráció után a Saját Profilodon tudod részletesen beírni az adataidat (iskolai végzettség, terület stb.) és az önéletrajzodat is ide kell feltölteni. Adataidat bármikor szabadon módosíthatod, csak be kell lépned újra a rendszerbe az azonosítóddal és jelszavaddal.
  • Amennyiben érdekel egy állás, a jelentkezésnél ügyelj arra, hogy az önéletrajzod és motivációs leveled fel legyen töltve, aktív státuszú legyen, és a csillaggal jelölt mezőket se hagyd üresen! Ha minden rendben, akkor a ’Jelentkezés’ gombbal érvényesítheted a jelentkezésed.
  • A Telekom és a Telekom partnereinek állásajánlatait külön-külön tudod böngészni a karrieroldalon. Érdemes mindkettőt átnézni, mert ha nálunk nincs is nyitott pozíció, lehet, hogy partnerünk épp téged keres.
  • Ha pedig kíváncsi vagy milyen nálunk az élet, milyen a MOST munkáltatója, kiket keresünk, vagy hogyan is zajlik az egyes területeken a kiválasztás folyamata, nézz szét a Karrier oldalunkon található menüpontok között, ahol sok további hasznos információt találsz.

Érdekelnek az állásajánlataink?

Lavírozás a munkahely és a sport között?

Szentteleki Barbinak, a Telekom döntéstámogató menedzserének ez már nem jelent problémát. Tudd meg mit adhat egy kollégákkal közös sportcél, na meg egy munkahelyi edzőterem!

Elolvasom
Mi az a mobiltudós?

A készülékek, az OS-ek és az APP-ok rengetegében mindig jól jön egy tudós, aki könnyen eligazodik a digitális világban.

Elolvasom

Elolvasom a többi cikket is