Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.
Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.

A munkám: felfesteni a képet a papírra

Vajda Nóra a Magyar Telekom konfigurációs specialistája a Telekom alkalmazás üzemeltetőjeként nem hagy feladatot befejezetlenül, napi szinten teszteli és karbantartja a vállalat elsőszámú applikációját és nyitottan áll az újabb és újabb szakmai kihívások elé. Számára a #NEMÁLLOKMEG azt jelenti, hogy minden nap kész tanulni valami újat.

Kép leírása: Vajda Nóra

Vajda Nóra

Mi a munkád lényege

Konfigurációs pecialista vagyok, és a Telekom alkalmazáson dolgozom. Azokat a szolgáltatásokat és termékeket állítom be, amelyek az alkalmazásban láthatóak. Az alkalmazásban megjelenő kampányok kiküldését is én végzem. Ez úgy működik, hogy a marketing/értékesítési csapat vázolja fel a „képet”, és az informatikai csapat veszi meg a „festéket és a papírt”, én pedig felfestem a képet a papírra.

A Telekom missziója, hogy minden ember életét jobbá, könnyebbé tegye a digitális technológia segítségével. Mi a te személyes küldetésed a munkádban?

#NEMÁLLOKMEG, amíg eszközeinkkel és digitális megoldásainkkal az emberek nem fejlődnek még tovább. Ha követni akarjuk a digitális világ fejlődését, mindannyiunknak, minden egyes nap sokat kell tanulnunk. A Telekom applikációjának napi szintű üzemeltetése és a kész fejlesztések megérkezése során például szinte minden héten megismerek egy-egy újabb, nagyon hasznos funkciót.

Mi a te személyes mottód?

„Mindig próbálok újat tanulni.” A rossz napokon pedig a „Lehetne rosszabb is.”

Hogy látod, a munkád milyen hatást gyakorol a társadalomra?

A Telekom alkalmazásával kapcsolatos konfigurációs munkámat azon küldetés mentén végzem, hogy az applikáció mindenki számára hasznos, felhasználóbarát eszköz legyen. A digitalizáció terjedésével ugyanis meg kell tanítanunk az embereket a digitális világ lehetőségeinek kiaknázására is. Ehhez pedig szerencsére minden eszköze megvan a Telekomnak.

Mi jelenti a szabadságot a munkanapjaid során?

Notebookon bárhol és bármikor dolgozhatok, aminek a lehetőségét szintén a digitalizáció teremti meg. A Telekom online shopja ráadásul nonstop nyitva van, vagyis munka nem maradhat befejezetlenül, hogy folyamatosan biztosíthassuk a magas színvonalú szolgáltatást a felhasználóinknak.

Milyen tulajdonságokkal és készségekkel kell rendelkezni annak, aki a területeden akar dolgozni?

A jelentkezőnek nyitottnak és türelmesnek kell lennie, és az is előny, ha a változásokkal járó kihívásokat is tudják kezelni.

Mi a különleges a Telekom kultúrában?

A széles látókört tartom a leginkább különlegesnek: a vállalat például segíti a nyugdíjasokat abban, hogy hogyan használjanak okostelefont, de sporteseményeket is szponzorál, és aktívan részt vesz kulturális és zenei fesztiválokon is.

Hogyan tudsz a Telekomnál fejlődni?

Mindig újabb és újabb szakmai kihívások elé állítanak, de ezeket leggyakrabban egyrészt én választhatom meg, másrészt szükségem is van rájuk, hogy új tapasztalatokat szerezzek. Ha nem így lenne, úgy érzem, hamar megunnám a munkám.

Miért vagy büszke arra, hogy a Telekomban dolgozol?

A Telekom applikációjára vagyok a legbüszkébb: itt voltam a kezdetektől, végigkísértem az izgalmas folyamatot, amíg felépült.

Mivel szoktad megmutatni a világnak, hogy a „magenta család” tagja vagy?

Elsősorban pólók és cipők, de vannak még matricák a notebookomon, de említhetném a munkámhoz tartozó kártyatartókat, füzeteket és tollakat. Ezen kívül stabil, visszatérő résztvevője vagyok a Telekom Vivicittá Városvédő Futásnak is, ahol minden alkalommal büszkén viselem a magenta színű pólómat.

Tippek és trükkök: Így jelentkezz hozzánk állásra

Informálni és inspirálni szeretnénk téged, hogy az álláskeresés ne egy bosszantó és magányos időtöltés legyen.

Elolvasom

Elolvasom a többi cikket is