Challenge.
Accepted?

A Magyar Telekom idén első alkalommal rendezi meg esettanulmányi versenyét, ahol a tettrekész fiataloké a főszerep! Újraalkotjuk az esettanulmányi versenyről kialakult képet.

Megmutatjuk, hogy máshogy is lehet.

A verseny menete

Az első, online fordulóban 3 esettanulmányt hirdetünk meg párhuzamosan: a három fős csapatok kiválaszthatják, hogy IT, üzleti/gazdasági vagy márka/kommunikációs területen szeretnék megméretni magukat. A beérkezett megoldásokat a Telekom szakértőiből álló szakmai zsűri értékeli: minden kategóriából a három legjobb csapatot választják ki. Ők meghívást kapnak a Telekom vadiúj székházában megrendezésre kerülő döntőre. Itt pedig jön, az a kihívás, amivel esettanulmányi versenyen valószínűleg még nem találkoztál!

A döntőben a csapatokat sorsolással állítjuk össze: minden új csapatba kerül egy 1 IT, 1 business és 1 márka/ kommunikációs elődöntőből továbbjutó versenyző. A csapatoknak a döntő kihívását ebben a felállásban kell teljesíteniük – immár új társaikkal.

Miért jelentkezz?

Versenyünk szuper lehetőséget biztosít arra, hogy egy komplex, valódi üzleti problémán dolgozz, egy nem megszokott felállásban. A szokványos csapatmunkát most neked is újra kell majd gondolnod, így nemcsak szakmailag, hanem emberileg is fejlődhetsz a verseny közben.

Megoldásaitokat egy szakmai zsűri fogja értékelni, akik között az ország egyik legnagyobb vállalatának felsővezetői lesznek jelen. Olyan kiemelkedő tudással rendelkező szakemberek hallgatnak majd meg, akik nap mint nap milliókat érintő üzleti döntéseket hoznak.

Mi kell a jelentkezéshez?

  • Rendelkezz aktív hallgatói jogviszonnyal egy felsőoktatási intézményben bármely BA/MA szakján.
  • Érezd magadénak a MOST generációt, legyél digitális optimista!
  • Tettrekészség, tenni akarás – számítson, hogy mit teszel le az asztalra.

Nem babra megy a játék! – avagy a nyeremények

Az első helyezett csapat tagjai bekerülhetnek a Telekom gyakornoki programjába, és ha ez még nem lenne elég, mindhárman egy-egy csúcskategóriás mobiltelefonnal gazdagodnak, aminek egy évig a számlájára sem lesz gondjuk.

A legjobban prezentáló csapatnak egy különdíjat is kiosztunk: a döntő színpada után a VOLT Fesztiválon is megmutathatja magát, hiszen mindhárom csapattag 1-1 napijegyet vihet haza.

Hol jelentkezz?

Köszönjük érdeklődésed, sajnos, a jelentkezési határidő lezárult. A továbbiakkal kapcsolatban minden jelentkezett csapatot értesítünk! A szervezők

Még több részlet érdekel?

Kérdéseiddel a Telekom Facebook oldalának #mostgyakornoka névre hallgató csoportjában kereshetsz meg minket, ahol exkluzív tartalmakat és talán egy kis segítséget is adunk a versenyzőknek.