Gyanús linket tartalmazó SMS-t kaptál? Semmiképp NE kattints a linkre!
Olvasd el itt, hogy védekezhetsz a csalás ellen. Ha mégis letöltötted a kártékony alkalmazást, itt találsz segítséget az eltávolításához.
Gyanús linket tartalmazó SMS-t kaptál? Semmiképp NE kattints a linkre!
Olvasd el itt, hogy védekezhetsz a csalás ellen. Ha mégis letöltötted a kártékony alkalmazást, itt találsz segítséget az eltávolításához.

KÖZPONTI TERÜLETEK

Itt az ideje, hogy szétnézz, kiket keresünk a HQ-ba!

Itt biztos megtalálod a területed

karrier_teruletek_02 - M14-01.svg

HR

Úgy tartják, a HR részleg minden munkahely alfája és ómegája, nálunk viszont a kettő között is legalább olyan fontosak, hiszen miattuk lehet több bármilyen közösség egy szimpla munkahelynél. Csatlakozol?

karrier_teruletek_03 - M14-01.svg

Jog

Övék a kéz, amibe a szabályok útvesztőjében kapaszkodhatunk, legyen szó tanácsadásról, szerződésekről, vagy a halandók számára gyakran nyakatekertnek tűnő paragrafusokról. Persze mindig jól jön még egy segítő kéz –nézz körbe jogi területünk ajánlatai között!

karrier_teruletek_04 - M14-01.svg

Pénzügy & Számvitel & Kontrolling

Kikezdhetetlen logika, emberfeletti precizitás, és olyan összeszedettség, amiről a legtöbben álmodni sem merünk. Nehéz lenne nem bálványozni a Pénzügy - Számvitel - Kontrolling területen dolgozó munkatársakat... lehet, hogy te leszel a következő idolunk?

karrier_teruletek_05 - M14-01.svg

Marketing & Kommunikáció

Szeretünk együtt gondolkodni, de csak kevesen értünk ahhoz, hogy ezek a gondolatok át is lépjék a központ küszöbét, és célba érve inspirálják a világot. Ha átnézed a Marketing és Kommunikáció területére szóló állásajánlatainkat, kiderül, hogy talán pont rád van szükségünk!

karrier_teruletek_06 - M14-01.svg

Termékmenedzsment

A jövő mérföldköveit most rakjuk le, mégpedig olyan szakemberek segítségével, akik különleges képességgel, fókuszáltan tudnak elmélyülni egy-egy innovatív szolgáltatás vagy izgalmas eszköz képviselésében. Velünk tartasz?

karrier_teruletek_07 - M14-01.svg

Elemzés & Tervezés

Hogy afelé haladjunk, ahová érkezni szeretnénk, néha a dolgok mögé kell nézni, máskor pedig friss szemmel felderíteni az előttünk álló lehetőségeket, új útvonalakat tervezni a céljainkhoz. Lépj be oda, ahol a most tapasztalata és a jövőben rejlő kihívások egyesülnek!

karrier_teruletek_08 - M14-01.svg

Beszerzés & Logisztika

Néhányuk már az oviban is jól kidolgozott szervezéssel juttatta el a dömperét a homokozóból az öltözőbe, míg mások a tapasztalataik tudatos gyarapításával váltak a beszerzés és logisztika szakértőivé. Ahány munkatárs, annyi történet – a tiédre is kíváncsiak vagyunk!

karrier_teruletek_09 - M14-01.svg

Ingatlan- és flottamenedzsment

Ha a szemfényvesztős bűvésztrükköknél jobban érdekel a zsonglőrködés, a lehető legjobb helyen jársz: az Ingatlan- és flottamenedzsment csapatunk tagjai ugyanis pontosan ezt teszik, csak éppen labdák vagy narancsok helyett jóval izgalmasabb dolgokkal.

Ilyen a Most-élmény a központban

Ha nem keresel állást, majd ő keres téged!

Vár a központ, várnak az állásajánlatok

ÉRDEKESSÉGEK ÉS TÖRTÉNETEK

Lavírozás a munkahely és a sport között?

Szentteleki Barbinak, a Telekom döntéstámogató menedzserének ez már nem jelent problémát. Tudd meg mit adhat egy kollégákkal közös sportcél, na meg egy munkahelyi edzőterem!

Elolvasom
Tippek és trükkök: Így jelentkezz hozzánk állásra

Informálni és inspirálni szeretnénk téged, hogy az álláskeresés ne egy bosszantó és magányos időtöltés legyen.

Elolvasom

Elolvasom a többi cikket is