Sajtóközlemények

Újabb Matáv Pont nyílik

Budapest, 1998. augusztus 28.

A budai Skálában, és a Duna Plazában működő üzlet után a mai napon 12:00 órakor Budapest legújabb üzletközpontjában, a Mammut Üzletházban nyílik meg a harmadik fővárosi MATÁV Pont. (A fővároson kívül Győrben is található ilyen üzlet.) Az üzletben a Matáv és a Westel 900 kínálja szolgáltatásait.

A MATÁV folyamatosan alakítja át ügyfélszolgálati szervezetét. Az átszervezés részeként az ügyfélszolgálati irodák helyett előtérbe kerül az országos telefonos ügyfélszolgálat, valamint a Matáv értékesítési központjai, a Matáv Pontok. Ezen üzletekben lehetőség nyílik információ kérésre, telefonkészülék vásárlására, valamint a hagyományos ügyfélszolgálati kérdések megválaszolására is.

Az újonnan nyíló bolt 204 négyzetméterén, a Mammut Üzletház földszintjén a Matáv és a Westel 900 termékeivel és szolgáltatásaival, valamint a Westel 900 szervizszolgáltatással áll az ügyfelek rendelkezésére. A bolt az ügyfelek igényei alapján főleg beszédcélú szolgáltatásokat, valamint telefonkészülékek és végberendezések széles választékát kínálja. A MATÁV Pontban lehetőség nyílik négy világhálós munkaállomás használatára, és az érdeklődők elő is fizethetnek az Internetre. Az eddigi értékesítési gyakorlattal szemben a Matáv Pontban vásárlás előtt valamennyi szolgáltatást, illetve terméket ki lehet próbálni.

Hétköznap 10:00-21:00, hétvégén 10:00-18:00 óra között 16 alkalmazott várja az ügyfeleket.