Sajtóközlemények

A Matáv augusztusban kedvezményt nyújt a helyi hívásokra

Budapest, 1998. július 30.

1998. augusztus 1. és augusztus 31. között a Matáv valamennyi egyéni előfizetőjének kedvezményt nyújt a helyi és helyi díjazású hívásokra. A kedvezményes időszakban egy-egy helyi hívásért a díj 125 forint feletti részének fele kerül csak kiszámlázásra.

A MATÁV augusztusi kedvezményét igénybe veheti valamennyi egyéni előfizető, aki a Matáv szolgáltatási területéről egy MATÁV szolgáltatási területen levő telefonszámot hív, és hívásának díja meghaladja a 100 forint + áfa (125 Ft) összeget. A kedvezmény augusztusban minden nap hajnali 5 és este 10 óra között érvényes. A kedvezmény nem vonatkozik az ún. átnyúló (hajnali 5 óra előtt kezdődő, vagy este 10 után véget érő) hívásokra. A kedvezményt helyi, illetve helyi díjazású (06-51-gyel, vagy 06-40-nel kezdődő) hívások esetén lehet igénybe venni internetezésre vagy beszélgetésre. A megtakarított összeg pedig "Augusztusi kedvezmény" cím alatt jelenik meg a számlán.

A kedvezmény nem érvényes távolsági, nemzetközi, vagy mobil beszélgetésekre, ISDN adatforgalomra, nyilvános állomásokra, emeltdíjas szolgáltatás hívására, illetve abban az esetben, ha más hazai szolgáltatóhoz tartozik a hívott állomás.

Az akció idején csúcsidőben bonyolított hívásnál már 14 perc után jár az 50%-os kedvezmény. Az augusztusi kedvezmény ideje alatt is érvényben marad az éjszakai kedvezmény, mely szerint az este 10 óra után elkezdett és hajnali 5 óra előtt befejezett helyi hívásokért maximum 125 forintot számláz a Matáv.

A MATÁV ezzel a kedvezménnyel olcsóbb beszélgetési lehetőséget kíván biztosítani a nyaraló diákok, illetve felnőttek számára, valamint kedvezményes nappali internetes barangolást kíván biztosítani.