Sajtóközlemények

A Matáv megajándékozta 50000. Világkártya-ügyfelét

Budapest, 1999. április 23.

A mai napon a Matáv munkatársa a Mammut Üzletközpontban található MATÁV Pontban megajándékozta az 50000. MATÁV Világkártya-előfizetőt. Kádár Sándor a vállalat jóvoltából soproni utazást és egy különleges Arany Világkártyát nyert.

A MATÁV 1998. július 20-án vezette be Világkártya szolgáltatását. A bevezetés óta eltelt csaknem kilenc hónap alatt a Matáv Világkártya széles körben ismertté vált. Az előfizetők száma ma már meghaladja az 52.000-et. A Világkártya-tulajdonosok száma naponta átlagosan négyszázzal nő. Az 50000. Világkártya-tulajdonost a vállalat egy soproni utazással ajándékozta meg.

A MATÁV Világkártya a legtöbb országból a legolcsóbb telefonálási lehetőséget biztosítja Magyarországra. Összehasonlítva az adott ország nyilvános állomásairól kezdeményezett beszélgetéssel, egy-egy ötperces beszélgetés esetén a Matáv Világkártyával az Amerikai Egyesült Államokból 683,-, Nagy-Britanniából 592,-, Dániából 562,- forint megtakarítás érhető el.

Jelenleg a világ 39 országban érhető el ez a szolgáltatás. A MATÁV Világkártya használói belföldről belföldre, belföldről külföldre, külföldről belföldre és külföldről külföldre telefonálhatnak. A beszélgetésért utólag kell fizetni forintban.