Sajtóközlemények

Újabb Matáv-kedvezmény az internetezőknek

Budapest, 1999. június 6.

A MATÁV 1999. június 1-től bevezette "Kedvenc szám NET" nevű új kedvezményes csomagját, melynek lényege: az előfizető egy darab helyi vagy helyi díjazású (06-40-nel vagy 06-51-gyel kezdődő) telefonszámot választhat, amelyre - havidíj ellenében - 80% forgalmi díjkedvezményt kap.

Az új kedvezmény független a hívás céljától (beszélgetés, internet- használat), idejétől és hosszától, és csak a forgalmi díjra érvényes, az előfizetési díjra és a kapcsolási díjra nem. A megjelölt telefonszámra továbbra is vonatkozik a 150 forintos helyi kedvezmény hétköznap 18 órától másnap reggel 7 óráig, valamint hétvégén 15 órától másnap reggel 7 óráig. A MATÁV "Kedvenc szám NET" szolgáltatását bármelyik egyéni előfizető megrendelheti 8000 forintos bruttó havidíj ellenében.

Az új csomag - a már népszerű "Kedvenc számok" csomaghoz hasonlóan - az 1212 ingyenes ügyfélkapcsolati számon igényelhető, és a megrendelést követő 24 órán belül már használható. Egy vonalra csak egy "Kedvenc számok" csomag vagy egy "Kedvenc szám NET" csomag rendelhető meg.

A MATÁV ezzel a lépésével is kedvezni kíván mindazoknak, akik gyakran használják a világhálót, sőt a "Kedvenc számok" vagy "Kedvenc szám NET" előfizetői részére a Matáv 1999. június 15-től kedvező másodvonal akciót is indít.