Forgalmi csomagok és kedvezmények (1999. áprilisától 1999. december 31-ig)

Budapest, 1999. március 31.

A telefónia és az internet-kultúra fejlődését szem előtt tartva a Matáv forgalmi csomagok és kedvezmények bevezetésével igyekszik ügyfelei kedvében járni. A kedvezmények rendszerét a cég folyamatosan alakítja ki, és több lépcsőben kívánja megvalósítani az ügyfelek igényei és a piaci lehetőségek alapján. A cél egy olyan üzleti stratégia megvalósítása, mely rugalmas kínálatot alakít ki az ügyfelek számára.

MATÁV Kedvenc számok:

Az első "klasszikus" forgalmi csomag a "MATÁV Kedvenc számok", mely lakossági ügyfelek számára teszi lehetővé a kedvezményes telefonálást és internetezést.

A MATÁV Kedvenc számok csomagban

• 3 belföldi szám választható, melyből 2 MATÁV előfizetőé kell, hogy legyen, 1 lehet bármilyen vezetékes szolgáltató területén

• Folynak a tárgyalások a mobil szolgáltatókkal, így várható, hogy a harmadik választható szám néhány hónapon belül akár mobil is lehet;

• 15% forgalmi díjkedvezmény jár minden, a 3 kedvenc számra irányuló híváskor - függetlenül a hívás időpontjától és hosszától. A kedvezmény csak a tiszta hívásidőre vonatkozik, a kapcsolási díjra nem;

• a csomag havidíja nettó 240, bruttó 300 Ft;

• a csomag megrendelhető telefonon az 1212-n keresztül, 24 órán belüli aktiválással;

• a kedvezmény nem vonatkozik a nemzetközi számokra, emeltdíjas szolgáltatásokra, Zöld számokra, 3-jegyű és 4-jegyű telefonszámokra.

Újdonságok a Helyi kedvezménnyel kapcsolatban:

A helyi kedvezménynél

• korábban a hívás kezdete és vége is a kedvezményes időszakon belül kellett legyen, ám március 22-e óta a technikai akadályok elhárultak: a korábban kezdett vagy később befejezett beszélgetést vagy internetezést a számlázáskor tulajdonképpen kettéosztjuk. A hívásnak a kedvezmény előtti/utáni időszakra eső része az aktuális normál tarifával kerül kiszámításra, míg értelemszerűen a hívás kedvezményes időszakra eső része ezentúl nem lehet több 150 Ft-nál;

• április 1-től egy-egy helyi hívás - a megfelelő időszakokban - továbbra is legfeljebb 150 Ft-ba kerül, a kedvezmény küszöbösszege tehát nem változik;
    hétköznapokon a kedvezményes időszak változatlanul 18 órától másnap reggel 7-ig tart;

• hétvégén némi változás történt, az egybefüggő 61 órás kedvezmény megszűnt: szombaton és vasárnap a reggel 7-től délután 3-ig terjedő időszak nem kedvezményes.

Kedvezményes időszakok:
  • Hétfő - péntek: délután 6-tól másnap reggel 7-ig

• Szombat: délután 3-tól másnap reggel 7-igű

• Vasárnap: délután 3-tól másnap reggel 7-ig

A jelentős forgalmú, egyéni vonalon internetezők számára a közeljövőben testre szabott Kedvenc szám csomagot tervezünk.