Sajtóközlemények

Internetes műhely távközlési szakembereknek

Budapest, 1999. november 10.

1999. november 8-án indult el a Puskás Hírmondó - Távközlési szakmai műhely az interneten, a http://www.puskas.matav.hu cím alatt. A site a Matáv megbízásából a MatávNET Kft. szerkesztésében készül, és általános távközlési szakmai és piaci kérdésekkel foglalkozik.

A MATÁV internetes megjelenésének megújításakor született döntés arról, hogy a vállalat létrehoz egy olyan szakmai site-ot, mely távközlési szakembereknek szól, és megbízható, átfogó képet ad a magyar, illetve a nemzetközi távközlésről, különböző vállalatokról, trendekről, szakmai találkozókról és konferenciákról.

A Puskás site részben állandó (pl. ki kicsoda, linkgyűjtemény stb.), részben pedig havonta változó anyagokból áll. A hónap témája rovatunkban aktuális kérdéseket járunk körül. Fórum rovatunkban elismert távközlési szakemberek mondják el véleményüket. Minden hónapban hírt adunk a közeljövő eseményeiről, és beszámolunk a közelmúlt történéseiről. A távközlésben való eligazodást hírelemzésekkel és ajánlókkal próbáljuk segíteni.

Úgy gondoljuk, hogy a Matáv-nak, Magyarország vezető távközlési vállalatának fontos feladata, hogy a hamarosan nyitottá váló magyar telekommunikációs piacról megfelelő tájékoztatást nyújtson.

A Puskás site elindítása újabb lépés a Matáv internetes megjelenésének fejlesztésében. A vállalat honlapja (www.matav.hu), mely struktúrájában, megjelenésében és funkciójában nyáron újult meg, szintén folyamatosan fejlődik. Ennek köszönhetően jelenleg már lehetőség nyílik szolgáltatások on-line megrendelésére, ügyintézésre és kapcsolattartásra a vállalat különböző szervezeteivel.