Sajtóközlemények

Hangposta a Matávtól

Budapest, 1999. november 11.

A MATÁV 1999. október 25-től bevezette új Hangposta szolgáltatását. Az otthonról ingyen lehallgatható Hangposta lehetővé teszi, hogy az előfizetők akkor is megkaphassák üzeneteiket, ha nincsenek otthon, mással beszélnek vagy éppen interneteznek.

A MATÁV egyidejűleg több Hangposta szolgáltatást vezetett be, így mindenki saját igénye és pénztárcája szerint választhat a Hangpostafiók, Hangpostafiók csomag, a Hangpostaláda, a Hangpostahivatal és a Hangposta-kézbesítő szolgáltatások közül. Valamennyi központi, személyre szabott üzenetrögzítő szolgáltatás alkalmas hangüzenetek rögzítésére, de például a Hangpostaláda és a Hangpostahivatal szolgáltatások a faxok fogadását is lehetővé teszik. A Hangpostaláda termékcsomag kitűnő lehetőséget kínál családoknak, családi vállalkozásoknak azzal, hogy üzenethagyáskor a hívó fél egy gombnyomással jelezni tudja, hogy kinek kíván üzenetet hagyni.

A Hangposta az üzenetrögzítővel szemben foglaltság esetén is rögzíti az üzeneteket, sőt egyszerre több üzenet fogadására is képes. Nincs szükség külön berendezésre, továbbá áramszünet, interneten való barangolás közben sem vesznek el a hívások. A hangposta tulajdonosa otthonról díjtalanul hallgathatja meg üzeneteit, és egy maximum 7 számjegyű PIN-kód biztosítja, hogy üzeneteihez illetéktelenek ne férjenek hozzá.