Sajtóközlemények

Új kedvezményes tarifacsomagok a Matávnál

Budapest, 2000. február 1.

2000. február 1-jétől a Matáv az eddigiektől eltérő struktúrájú tarifacsomagokat vezet be. A sok távolsági hívást lebonyolító egyéni előfizetőknek a Belföldi, az elsősorban hétvégén telefonálóknak a Hétvégi csomagot ajánlja a Matáv. Az új díjcsomagokra a már ismert kedvezmények (például a 150 Ft-os kedvezmény) és a Kedvenc szám szolgáltatások is érvényben maradnak.

A Belföldi csomagot kizárólag egyéni előfizetők igényelhetik bruttó 750 Ft-os havidíjért. A csomag sajátossága, hogy a helyi és a helyközi I. kedvezményes és éjszakai hívások díja percenként 4 Ft-ba, míg a helyi és a helyközi I. nappali, illetve a helyközi II. és a belföldi III. díjzónás hívások díja időzónától függetlenül percenként 14 Ft-ba kerül áfával együtt. További újdonság, hogy ebben a csomagban az ügyfeleknek a belföldi vezetékes hívásaikért nem kell kapcsolási díjat fizetniük.

A Hétvégi csomagot igénylők havi bruttó 300 Ft-ért vehetik igénybe a szolgáltatást. Hétvégenként a helyi és a helyközi I. díjzónában bruttó 3 Ft-os, míg a helyközi II. és a belföldi III. díjzónában bruttó 9,9 Ft-os tarifa érvényes percenként. A Hétvégi csomagot igénylők munkanapokon normál tarifákon telefonálhatnak. A Hétvégi csomag 2000. március 31-ig kizárólag akciós ISDN-vonalra kérhető, de ezután valamennyi analóg és ISDN2 csatlakozásra megrendelhető.

A mobil-hívásokra a szokásos tarifa érvényes. Az új kedvezményes díjcsomagok visszavonásukig érvényesek.