Sajtóközlemények

Megnyílt a Matáv TelePont

Budapest, 2000. március 24.

2000. március 24-én Straub Elek, a Matáv elnök-vezérigazgatója megnyitotta a Matáv - az ezredfordulós kihívásoknak mindenben eleget tevő - belvárosi bemutatótermét, a TelePontot.

A Petőfi Sándor utcai TelePont bemutatóterem kialakításával a Matáv célja az üzleti és lakossági ügyfelek magas minőségi elvárásainak megfelelő, ügyfélközpontú kiszolgálás megteremtése.

Két szinten, mintegy 600 négyzetméteren minden megtalálható, ami a ma és a holnap telekommunikációjával kapcsolatos, a bemutatóterem kialakítása a Matáv új értékesítési koncepcióját tükrözi.

A pultokra és körbejárható gondolákra kihelyezett, "megtapintható" és kipróbálható termékek mellett 16 nyilvános internetállomás várja az érdeklődőket. A MATÁV Csoport tagjainak teljes szolgáltatás- és termékportfoliójával is megismerkedhetnek a látogatók a helyszínen tartott interaktív bemutatókon.

Az internet alapú tőzsdei kereskedelem bemutatására, népszerűsítésére egy tagsági rendszerrel működő "tőzsdeklub" működik. A klubtagoknak lehetőségük nyílik arra, hogy kellemes és kényelmes környezetben, szakszerű segítséggel ismerkedjenek meg az elektronikus kereskedelemmel, tőzsdei tranzakciókat bonyolíthassanak és a világhálót is elérjék.