Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.

Itt az Axelero! Megújul Magyarország legnagyobb internetvállalata

Budapest, 2001. május 2.

Az internetpiac változásainak jegyében kialakított új vállalati stratégia keretében megújul Magyarország legnagyobb és egyik legrégibb internetvállalata, a Matávnet. Stratégiai célja az internet elterjedésének gyorsítása hazánkban és a régióban. Az Axelero Rt. fő küldetésének azt tekinti, hogy mindenkit hozzásegítsen az internetkor nyújtotta lehetőségek maximális kihasználásához. A cég kiadásában működő, legtöbb magyar internetező által használt népszerű internetes portál - az [origo] - változatlan néven jelenik meg a jövőben.

A magyar internet-gazdaság kiemelkedő szereplője fejlődésének fontos állomásához érkezett a mai napon. A megalakulásától eltelt három év alatt jelentősen hozzájárult a világháló használatának elterjedéséhez Magyarországon és egy igényes magyar nyelvű internetes tartalom megteremtéséhez. Az információs társadalom fejlődése révén a vállalat ma már kitűzheti maga elé azt a célt, hogy a "jövőipar" minden meghatározó piacán (lakossági-, média- és tartalomszolgáltatás; vállalati- és e-kereskedelmi szolgáltatások) vezető pozíciót érjen el, s egyre nagyobb tömegek számára tegye ismertté és elérhetővé az internetet. Mindemellett kiemelkedő szolgáltatást kíván nyújtani a műszaki színvonal és az ügyfélkiszolgálás terén egyaránt.

Az élet minden területét átható változásokon megyünk keresztül, amelynek motorja az internet. Új formákat teremt az emberi kapcsolattartásban, az ismeretszerzés, a munkavégzés és a szórakozás terén.
Egy olyan hatékony eszköz, mely segítséget nyújt a gyorsan változó világban való eligazodáshoz. Az Axelero Internet minden egyes ember kalauza, segítője kíván lenni ebben a folyamatban. A mindennapok eszközévé kívánja tenni az internetet és ehhez minden segítséget megad az érdeklődőknek és a felhasználóknak.

Az Axelero Internet Rt. arculatváltását bevezető image kampányt az írott és az elektronikus sajtóban, valamint óriásplakátokon május 2-tól ismerheti meg a nagyközönség.
A szlogen - "MINDENKINET". Értelmezése: Az internet által nyújtott lehetőségeket az Axelero mindenki számára biztosítani kívánja. A kampány üzenetei: 1. Mindenkinek vannak kérdései. Mi azért vagyunk, hogy legyen válasz. 2. Eszköz vagyunk a mindennapokban.

A teljes arculatváltás mellett az Axelero Rt. honlapját is megújította (www.axelero.hu), s a változás a vizuális megjelenés jelentős modernizálása mellett a tartalmi struktúrát is érinti. Nemcsak az eligazodás és a termékek közötti választás lett sokkal áttekinthetőbb, hanem új szolgáltatások is megjelentek a cég internetes ügyfélközpontjában. Ezek egyrészt az internettel kapcsolatos általános eligazodást, ismerkedést hivatottak segíteni, másrészt a vállalat és ügyfelei közötti közvetlen kapcsolat kiépítését szolgálják.

Az Axelero Rt. Magyarország piacvezető internetvállalata, mely teljeskörű hozzáférés-szolgáltatásokat és komplett vállalati megoldásokat nyújt, valamint a leglátogatottabb magyar nyelvű portál üzemeltetője.
Az Axelero Rt. a Matáv csoport tagja. Tulajdonosa a Matáv Rt.