Itt az Axelero! Megújul Magyarország legnagyobb internetvállalata

Budapest, 2001. május 2.

Az internetpiac változásainak jegyében kialakított új vállalati stratégia keretében megújul Magyarország legnagyobb és egyik legrégibb internetvállalata, a Matávnet. Stratégiai célja az internet elterjedésének gyorsítása hazánkban és a régióban. Az Axelero Rt. fő küldetésének azt tekinti, hogy mindenkit hozzásegítsen az internetkor nyújtotta lehetőségek maximális kihasználásához. A cég kiadásában működő, legtöbb magyar internetező által használt népszerű internetes portál - az [origo] - változatlan néven jelenik meg a jövőben.

A magyar internet-gazdaság kiemelkedő szereplője fejlődésének fontos állomásához érkezett a mai napon. A megalakulásától eltelt három év alatt jelentősen hozzájárult a világháló használatának elterjedéséhez Magyarországon és egy igényes magyar nyelvű internetes tartalom megteremtéséhez. Az információs társadalom fejlődése révén a vállalat ma már kitűzheti maga elé azt a célt, hogy a "jövőipar" minden meghatározó piacán (lakossági-, média- és tartalomszolgáltatás; vállalati- és e-kereskedelmi szolgáltatások) vezető pozíciót érjen el, s egyre nagyobb tömegek számára tegye ismertté és elérhetővé az internetet. Mindemellett kiemelkedő szolgáltatást kíván nyújtani a műszaki színvonal és az ügyfélkiszolgálás terén egyaránt.

Az élet minden területét átható változásokon megyünk keresztül, amelynek motorja az internet. Új formákat teremt az emberi kapcsolattartásban, az ismeretszerzés, a munkavégzés és a szórakozás terén.
Egy olyan hatékony eszköz, mely segítséget nyújt a gyorsan változó világban való eligazodáshoz. Az Axelero Internet minden egyes ember kalauza, segítője kíván lenni ebben a folyamatban. A mindennapok eszközévé kívánja tenni az internetet és ehhez minden segítséget megad az érdeklődőknek és a felhasználóknak.

Az Axelero Internet Rt. arculatváltását bevezető image kampányt az írott és az elektronikus sajtóban, valamint óriásplakátokon május 2-tól ismerheti meg a nagyközönség.
A szlogen - "MINDENKINET". Értelmezése: Az internet által nyújtott lehetőségeket az Axelero mindenki számára biztosítani kívánja. A kampány üzenetei: 1. Mindenkinek vannak kérdései. Mi azért vagyunk, hogy legyen válasz. 2. Eszköz vagyunk a mindennapokban.

A teljes arculatváltás mellett az Axelero Rt. honlapját is megújította (www.axelero.hu), s a változás a vizuális megjelenés jelentős modernizálása mellett a tartalmi struktúrát is érinti. Nemcsak az eligazodás és a termékek közötti választás lett sokkal áttekinthetőbb, hanem új szolgáltatások is megjelentek a cég internetes ügyfélközpontjában. Ezek egyrészt az internettel kapcsolatos általános eligazodást, ismerkedést hivatottak segíteni, másrészt a vállalat és ügyfelei közötti közvetlen kapcsolat kiépítését szolgálják.

Az Axelero Rt. Magyarország piacvezető internetvállalata, mely teljeskörű hozzáférés-szolgáltatásokat és komplett vállalati megoldásokat nyújt, valamint a leglátogatottabb magyar nyelvű portál üzemeltetője.
Az Axelero Rt. a Matáv csoport tagja. Tulajdonosa a Matáv Rt.