Sajtóközlemények

Megnyílnak az első T-Mobile üzletek

Budapest, 2004. május 7.

Szombaton elsőként a MOM Park bevásárlóközpontban nyílik meg a T-Mobile arculat szerint átalakított, eddig westelesként működő márkabolt, és a hétfői napon újabb üzletek (Europark bevásárlóközpont, Eger, Szekszárd, Szombathely, Tatabánya), fogadják megújult külsővel az ügyfeleket.

A legnagyobb hazai mobilszolgáltató, a T-Mobile (eddig Westel) 39 saját és mintegy 250 partnerüzlete június 5-ig folyamatosan alakul át, magára öltve a nemzetközi márkára jellemző szín- és képi világot, megjelenésében sugallva a T-Mobile fő értékeit , az egyszerűséget, megbízhatóságot, inspirációt.

Az üzlethálózat minden megújuló üzlete a kirakatokban elhelyezett, információs felületként, készülékbemutatóként és dekorációként egyaránt szolgáló jellegzetes fénykeretekről már messziről felismerhető. A funkcionális üzlettérben a letisztult felületek, a fehér, illetve a márka katakteres magenta színe, a T-Mobile világhoz igazodó, frissességet árasztó képek összhangja teremt barátságos hangulatot. A legújabb szolgáltatások és készülékek a gyakorlatban is kipróbálhatók, az üzlettérben pedig az infotornyokon elektronikus formában vagy az üzlettérben elhelyezett, szintén megújult kiadványokból lehet tájékozódni. A június elején az ország több pontján megnyíló kiemelt T-Mobile mintaboltok újszerű elrendezéssel és felfogásban várják majd a betérőket.

További információ:
T-Mobile Magyarország Rt.
Kommunikációs Igazgatóság
36-1/265-9200