Sajtóközlemények

Fogyatékosság-barát díjcsomag a Telekomtól

Budapest, 2014. május 6. 18:00

A Magyar Telekom fogyatékossággal élők számára kialakított díjcsomagja volt  az Európai Esélyegyenlőségi Nap kerekasztalbeszélgetésének apropója. A díjcsomag speciális kedvezményt és élethelyzethez igazítható felhasználási opciókat kínál a különböző fogyatékossággal élők mindegyikének.

A hello holnap! díjcsomag konstrukciót a Magyar Telekom az érintett civil szervezetek szakértői együttműködésével, célzottan a fogyatékossággal élők számára alakította ki. Létrehozásában részt vett a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége, a Mozgáskorlátozottak Országos Szövetsége, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége és az Értelmi Fogyatékossággal Élők Országos Szövetsége, mely szakmai összefogás a garancia arra, hogy a szolgáltatást a fogyatékossággal élők teljes körének igényeihez igazították.
A kínálat a különböző mértékű hang, SMS és adatcsomag verziók választásával alakítható a látásukban, hallásukban hátránnyal élők számára, illetve a mozgáskorlátozottak és értelmi fogyatékossággal élők számára egyéni igénytől függően.
A különböző konstrukciók mindegyike speciális díjcsomag-kedvezménnyel párosul.

A díjcsomag tarifái elérhetők havidíjas és Domino csomagban is, új szerződéssel vagy a meglévő díjcsomag módosításával is.  A díjcsomag csak személyes ügyintézés kereté-ben igényelhető, az arra jogosító – SINOSZ, MVGYOSZ, MEOSZ, ÉFOÉSZ - tagsági igazolvány bemutatásával.

A hello holnap! díjcsomag megszületését Rózsa Iván a Telekom vállalati kommunikációs igazgatója jelentette be május 5-én, az Esélyegyenlőségi Nap alkalmából – kormányzati képviselők, a média és az érintett civilek részvételével - megrendezett kerekasztal-beszél-getésen. „Vezető telekommunikációs szolgáltatóként kötelességünknek tartjuk az esélyegyenlőség megteremtését a digitális megoldások terén is. Fontos célkitűzésünk a fogyatékossággal élők körében is fejleszteni a digitális írástudást, hiszen Magyarországon közel hatszázezren élnek közöttünk.” – mondta Rózsa Iván.