Sajtóközlemények

Látod a smartkorszak jövőjét? Pályázz!

Budapest, 2016. augusztus 10. 11:00

Kilencedik alkalommal rendezi meg fenntarthatósági napját a Telekom. Az idei eseményre szeptember 24-én kerül sor, a helyszín pedig a budapesti Akvárium Klub lesz.

Rangos zsűri értékeli a pályázatokat, amelyeket filmesektől, grafikusoktól, kreatív előadóktól, amatőröktől és profiktól vár a Telekom. Az okoskorszak esélyeiről, jövőnkre gyakorolt hatásairól szól a 9. Fenntarthatósági Nap. A beszélgetéseken részt vevő szakértők mások mellett olyan témákat érintenek, mint az smart környezetvédelem, a tudatos gazdaság és társadalom, de azt a kérdést is felteszik maguknak, hogy vajon okosabbak vagyunk, mint 5 éve?

A 9. Fenntarthatósági Nap alkalmából a már megszokott módon újra pályázatot hirdet a Telekom. A jelentkezők ismét három különböző kategóriában küldhetik be pályaműveiket. 1-3 perces kisfilmet, zenét vagy slamet, illetve más kreatív megoldásokat (fotó, festmény, grafika, flashmob…) várnak a szervezők a smart korszak esélyeiről. Legyen szó politikáról, pénzügyekről, magánéletről vagy csak egy egyszerű appról, vajon vesszük a fáradtságot, hogy utánajárjunk és változtassunk? Vagy inkább csak nem értjük? Közösségi kezdeményezések, smart megoldások, generációs különbségek, felhőbe küldött magánélet? – ilyen kérdésekre várják a kreatív válaszokat a 9. Fenntarthatósági Nap szervezői „nincs több nem tudom…” szlogennel.

A szakmai zsűri munkájában Pásztor Anna (énekesnő, előadóművész, színész, táncművész), Rohonyi Gábor (rendező), Szegedi Csaba (kolorista, a MOME tanára) és Szomolányi Katalin (a Fenntarthatósági Nap főszervezője) vesz részt.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a legjobb pályázatok díjazására a nap végén kerül sor. A zsűri által kiválasztatott legjobb alkotásokat az Akváriumban mutatják be. A kiállított alkotások közül a 9. Fenntarthatósági Nap látogatói szavazhatják meg a nekik legjobban tetszőt, amely elnyeri a közönségdíjat.

Az esemény koncertekkel, izgalmas afterpartyval ér véget.

További információk:  http://www.fenntarthatonap.hu és  https://www.facebook.hu/fenntarthatonap