A Magyar Paralimpiai Bizottság támogatója lett a Telekom

Budapest, 2016. augusztus 31. 14:00

• A vállalat segíti a hazai paralimpiai csapat felkészülését a következő olimpiai ciklusban
  • A szurkolói szív már a riói Paralimpia alatt is dobog
  • Új, a piacon egyedülálló díjcsomag a fogyatékossággal élőknek: kedvezőbb árazás, egy plusz családtag vagy segítő is bekapcsolható a díjcsomagba

Együttműködésről szóló szándéknyilatkozatot írt alá a Magyar Telekom a Magyar Paralimpiai Bizottsággal, amely értelmében a vállalat segíti a hazai csapat felkészülését a következő paralimpiai ciklusban.  A Telekom más  módon is tesz a fogyatékossággal élőkért:  több országos érdekképviseleti szervezettel együttműködésben a piacon egyedülálló módon új, kedvezményes flotta díjcsomagot alakított ki hello holnap! néven a fogyatékossággal élők és segítőik számára.

A Magyar Telekom mind a sport támogatását, mind a fenntarthatóság szempontjának érvényesítését fontos küldetésének tartja. A vállalat fenntarthatósági stratégiájának egyik pillére ezért a fogyatékossággal élőkre való figyelem, a hozzájuk kapcsolódó felelősségvállalás elmélyítése. E két témakör fontos találkozási pontja a parasport. Ezért a Telekom a magyar sport elkötelezett partnereként és a magyar olimpiai csapat platina fokozatú támogatójaként különösen fontosnak tartja, hogy támogassa a hazai paralimpikonokat is, és hozzájáruljon a parasport hazai ismertségének és népszerűségének növeléséhez.

„Közös felelősségünk, hogy megfelelő figyelmet biztosítsunk azoknak, akik a megszokottól eltérő feltételek mellett is kiemelkedő teljesítményekre képesek”- mondta el a bejelentésről szóló sajtótájékoztatón Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója, aki a vállalat képviseletében az együttműködésről szóló szándéknyilatkozatot aláírta. „Arra törekszünk, hogy a magunk eszközeivel megkönnyítsük majd a paralimpikonok felkészülését a következő, tokiói paralimpiára és egyben a mostani riói paralimpia kapcsán mindenkit arra bíztassunk, hogy szurkoljon a magyar csapatnak.”

„Történelmi a pillanat: Magyarország egyik legnagyobb és legismertebb vállalata, a Magyar Telekom és a magyar parasport mozgalom együtt fogja bebizonyítani, hogy a magyar fogyatékos emberek közössége nem egy kosárnyi, sajnálóan simogatnivaló árva kiskutya, hanem erős, büszke magyar emberek közössége, akik erőforrást, energiát jelentenek egész Magyarország számára. A magyar fogyatékos közösség büszkesége erősíti a magyarok szolidaritását, munkájuk fejleszti a gazdaságot, előreviszi a nemzetet. Büszke vagyok rá, hogy a 43 fős riói paralimpiai csapat ennek a közös munkának az élén jár.„- tette hozzá Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke.

Paralimpa_sajto_20160831.jpg

A Telekom „Szurkolói Szív” alkalmazásán keresztül az egyekvagyunk.hu weboldalon továbbra is tud bárki szívdobbanást küldeni a parasportolóknak is az paralimpia alatt. A szív Adámi Zsanett világcsúcs tartó paraúszó kezében „dobog” majd Rióban. https://youtu.be/raPxQ55LJQo

hello holnap! – új, kedvezményes flotta díjcsomag a fogyatékossággal élőknek Magyarország legnagyobb infokommunikációs vállalatként a Telekom abban tud a leginkább támogatást nyújtani a fogyatékossággal élőknek, ami az emberek közötti kommunikációhoz kapcsolódik. Ezért a vállalat újragondolta a 2014-ben indult hello holnap! díjcsomagját, és négy meghatározó hazai érdekképviseleti szervezettel, az Autisták Országos Szövetségével (AOSZ), az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetségével (ÉFOÉSZ), a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségével (MVGYOSZ) valamint a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségével (MEOSZ) közösen új flottacsomagot alakított ki.

Az új díjcsomag amellett, hogy kedvezőbb árazású, mint elődje, több extra szolgáltatást is tartalmaz: tagjai a nap 24 órájában korlátlanul, díjmentesen telefonálhatnak egymással kedvezményes havi díjjal, és akár 1 GB-nyi internetforgalmat is bonyolíthatnak.

Külön újdonság, hogy a flottacsomagot a négy szervezet tagjai mellett igénybe vehetik a velük kapcsolatban álló és együttműködő segítő szervezetek és alapítványok is. A megújult feltételek mellett egy ügyfél két előfizetésre is jogosult, ami megkönnyíti a kommunikációt a fogyatékossággal élő ügyfél és egy családtagja, vagy segítője között.

A hello holnap! új flotta díjcsomagról ezen a linken érhető el bővebb információ.

A fenntartható fejlődésről és többek között és az esélyegyenlőségről is szólni fog a Fenntarthatósági Nap, amelyet kilencedik alkalommal rendez meg a Telekom. Az idei fesztivál-konferencia a budapesti Akvárium Klubban lesz 2016. szeptember 24-én. A vállalat szakmai beszélgetésekkel, kiállítással és afterparty-val várja a téma iránt érdeklődőket.

A Fenntarthatósági Napról ezen a linken érhető el bővebb információ.