Sajtóközlemények

A Telekom új Domino kártyás opciókat vezet be

Budapest, 2016. november 2. 16:00

Akár korlátlan beszélgetés is hálózaton kívül és belül feltöltő kártyával.

  • A Telekom feltöltő kártyával rendelkező előfizetői a Domino MOST opcióval 9 forintos percdíjjal beszélhetnek a Telekom mobilhálózatán belül belföldi alapdíjas irányba.
  • A Domino MOST opció könnyen aktiválható a meglévő Domino csomag mellé, különdíj fizetése nélkül.
  • Az új Domino S és Domino M opciók korlátlan beszélgetést és SMS küldést kínálnak belföldi alapdíjas irányokba.
  • A Telekom három új adatopciót is kínál a meglévő feltöltő kártyás díjcsomagjaihoz

A Telekom Domino MOST elnevezésű opciójával kedvezőbb, 9 forintos percdíjjal beszélhetnek egymással és küldhetnek SMS-t a vállalat feltöltő kártyával rendelkező ügyfelei, a Telekom mobilhálózatán belül alapdíjas belföldi irányokba 2016. november 2-től. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Domino ügyfelek ugyanazért a feltöltési összegért most megközelítőleg háromszor hosszabb ideig tudnak egymással kommunikálni, a hálózaton belül. A Domino MOST-tal a hálózaton kívüli és a vezetékes hálózat kapcsán a hívás percdíja és az sms küldés 19 forint, belföldi irányokba. Az opció könnyen aktiválható különdíj fizetése nélkül a meglévő Domino csomag mellé többek között a www.telekom.hu/most weboldalon, a Telekom applikáció segítségével, a 1777-es számon hívható Domino telefonos ügyfélszolgálaton, de személyesen is a Telekom üzleteiben. 1

Új Domino S és Domino M opciók – a korlátlan beszélgetés élménye
A Telekom a meglévő feltöltő kártyás díjcsomagokhoz a Domino MOST mellett két másik, harminc naponta megújuló választható opciót is kínál 2016. november 2-tól visszavonásig, minden lakossági Domino hang díjcsomaggal rendelkező ügyfele számára. A Domino S időszaki díja bruttó 3 990 forint, amely keretében az ügyfél a korlátlanul beszélhet és küldhet SMS-t a Telekom hálózatán belül belföldi alapdíjas hívásirányokba, minden időszakban. A hálózaton kívül és vezetékes hálózatban belföldi alapdíjas hívásirányokba, az ügyfelek a saját díjcsomaguknak megfelelő perc és SMS díjakon kommunikálhatnak.

A Domino M opció igénybevételével az ügyfél nemcsak a Telekom hálózatán belül, hanem azon kívül és a vezetékes hálózatokban is korlátlan beszélgetést folytathat, illetve korlátlan számú sms-t küldhet, belföldi alapdíjas hívásirányokba, minden időszakban. A Domino M időszaki díja bruttó 14 990 forint.

Új adatopciók meglévő feltöltő kártyás díjcsomagokhoz
A Telekom három új adatopciót is kínál a meglévő feltöltő kártyás díjcsomagjaihoz, az adott SIM kártya rendelkezésre állási ideje alatt, 2016. november 2-tól visszavonásig. Az opciók eseti díja: Maraton 100 MB adatcsomag esetén 490 forint, a Maraton 500 MB csomag esetén 1 290 forint és a Maraton 1 GB adatcsomag esetén 1 990 forint.

Bővebb információ az alábbi oldalon érhető el: telekom.hu/most

1) A Domino MOST opció és egyéb DOMINO kedvezmények egyidejűleg nem vehetőek igénybe. A Domino MOST opció 2017. január 31-ig érhető el.