Sajtóközlemények

Fesztiválkonferencia a Fenntarthatóságról az Akvárium klubban

Budapest, 2016. szeptember 16. 14:00

  • Fenntarthatósági Nap 2016. szeptember 24-én Budapesten az Akvárium Klubban – SMARTUP - Lehetnél okosabb.
  • Szekcióbeszélgetések a smart korszak esélyeiről a környezet, a gazdaság, és a társadalom témakörében
  • 50 kiállító szervezet az ökojátszóháztól a megújuló energia hasznosítóig

Hogy mi a közös például a YouTyúkban, azaz a Boldog Tojásban, a Naplopóban, a SHARE közösségi sörben vagy a Nemruci ruhaboltban? Az hogy okos, előremutató megoldásaikkal a saját területükön mind hozzájárulnak a fenntarthatósághoz, így ott lesznek 2016. szeptember 24-én szombaton Budapesten az Akvárium Klubban a Magyar Telekom 9. Fenntarthatósági Napján. 

A rendezvény olyan fesztiválkonferencia, ahol különböző szakterületről érkező közszereplők - művészek, professzorok, üzletemberek, média képviselői - beszélgetések keretében járják körbe közérthetően azt a témát, hogy milyen jövő felé tartunk, és mit tehetünk annak érdekében, hogy ez a jövő élhetőbb legyen. A beszélgetésen résztvevő szakértők idén az smart korszak esélyeit és a jövőre gyakorolt hatását helyezik fókuszba, olyan témákat érintve, mint az okos gazdaság és környezetvédelem, a tudatos társadalom.

A rendezvényen a szekcióbeszélgetések mellett közel 50 kiállító várja az ügy iránt érdeklődőket, többek között a megújuló energia, a termelői élelmiszerek, a vegán étkezés és az ökodivat témakörében.

Az idei afterparty hangulatáról a Blahalouisiana és a PASO Soundsystem gondoskodik.

A 9. Fenntarthatósági Nap részletes programja.