Sajtóközlemények

Korlátlanság a kedved szerint! Új mobilnet díjcsomagok a Telekomtól: még több adat és belföldön korlátlan tematikus tartalmak

Budapest, 2017. november 10. 13:00

  • Személyre szabható korlátlanság
  • Új, nagyobb adattartalmú csomagok
  • Különböző közösségi és kommunikációs alkalmazások korlátlan belföldi használatának lehetősége
  • Új mobilszolgáltatáshoz mobil vagy otthoni készülékkedvezmény!

A tavalyi évben a hazai 16 - 74 éves internetezők mintegy 83%-a használt közösségi alkalmazásokat, és ezzel a magyarok első helyen állnak az Európai Unióban – derül ki az EU statisztikai hivatala, az Eurostat adatközléséből. A trendet a Telekom saját havidíjas előfizetői körében végzett felmérése is alátámasztja: az előfizetők közel 60%-a használt közösségi média alkalmazásokat, 44 százalékuk térkép és navigációs alkalmazásokat, 41 százalékuk pedig telefonos és csevegő alkalmazásokat a mobiltelefonján. A felhasználói szokások ilyetén változása és a tovább növekvő adatigény miatt a Telekom november 10-től új havidíjas mobilinternet csomagokat vezetett be okostelefonos és nagy képernyős mobilinternetezéshez.

A Telekomnál a korlátlanság is személyre szabható, így mindenki kiválaszthatja, hozzá melyik illik.

  • Teljes korlátlanságot nyújtó mobilnetcsomag azoknak, akik korlátlan élményekre vágynak. E csomag esetében a videók is az elérhető maximális sávszélességben élvezhetők.
  • Akik nem igénylik a korlátlan mobilnet csomagot, hanem csak a közösségi médiát, a navigációt vagy a chatszolgáltatásokat szeretnék belföldön korlátlanul használni, erre is lehetőségük van, megfelelő adatcsomag választása mellett.
  • Az új mobilportfólió adatcsomagjai korlátozás nélkül hozzárendelhetők bármelyik igényelhető Mobil hang díjcsomaghoz.
  • 2 éves hűségidővel vállalt új előfizetés esetén bármilyen kedvezményes árú készüléket lehet választani: mobil szolgáltatás mellé választható otthoni készülék is, és otthoni szolgáltatás mellé mobil készülék is.

Mit tartalmaznak az új mobilnet csomagok? Adatban nincs megállás: választhatók 500 MB, 2 GB, 6 GB, 15 GB és korlátlan adattartalmú csomagok is. A legkisebb kivételével az adatcsomagok mellé különböző, belföldön felhasználható korlátlan tematikus tartalmakat is csomagoltak, promóciós jelleggel 1 : a Net 2 GB-os csomag előfizetői a Facebookot, az Instagramot és a Waze navigációt díjmentesen érhetik el böngészőn és okostelefon alkalmazásokon keresztül, ami azt jelenti, hogy az arra fordított adatmennyiség – a hang- és videoformátumok kivételével – nem csökkenti az ügyfél díjcsomagban foglalt adatkeretét. A Net 6 GB és Net 15 GB-os csomagokban ezeken felül még a Facebook Messenger, a WhatsApp és a Viber chat alkalmazások is az adatkeret csökkentése nélkül használhatók belföldön képek és szöveges üzenetek küldésére (a hang- és videochat szolgáltatások kivételt képeznek). További feltétel, hogy az alkalmazások használata csak addig lehetséges, amíg nem fogyott el a csomagban foglalt adatmennyiség. 2

Több netet azonban nem csak ezért érdemes választani. Két év hűségidő vállalásával minél nagyobb a csomag, annál nagyobb készülékkedvezmény jár. Nagy képernyős használathoz, azaz tablethez, notebookhoz vagy PC-hez a Net 6 GB és Net 15 GB csomagokat kínálják, a fentiekben részletezett tartalommal.

Az új adatcsomagok áráról és igénybevételük részletes feltételeiről a Telekom honlapján lehet tájékozódni.

Nemrég megújultak a Telekom üzleti ajánlatai is. Az új Üzleti Trend mobil díjcsomagok igazodnak a folyamatosan változó üzleti felhasználási szokásokhoz. Mostantól korlátlan belföldi mobilinternet is választható, továbbá több havidíj-mentes extra szolgáltatás is elérhető, mint például nemzetközi híváskedvezmény és Norton Security Online vírusvédelem. Az új mobil díjcsomagokban a flottakedvezmény már a 2. előfizetéstől igényelhető, ezzel is növelve a csomag előnyeit. További információk az üzleti díjcsomagokról.

1) A promóció visszavonásig érvényes.

2) Az okostelefon alkalmazások készülékre történő letöltése és frissítése a díjcsomagban foglalt adatmennyiség terhére történik.