Sajtóközlemények

Net korlátlanul: itt a Net Korlátlan! - Korlátlan mobilnet ajánlat mától a Telekomnál!

Budapest, 2017. szeptember 1. 15:00

A Telekom a népszerű korlátlan nyár után most korlátlan őszt kínál ügyfeleinek. A szolgáltató szeptember 1-étől promóciós jelleggel 1 bevezeti a Net Korlátlan mobil adatdíjcsomagot és a Mobil Korlátlan hang díjcsomagot.

A promóciós ajánlat keretében a bármely postpaid Mobil hang díjcsomag mellé választható Net Korlátlan mobil adatcsomaggal havi tízezer forintos díj ellenében belföldön korlátlan mobiladatforgalomhoz 2 juthatnak az ügyfelek. A külföldre utazók számára a szolgáltatáshoz 7GB roaming adatforgalom tartozik, amely az Európai Unió és az Európai Gazdasági Térség (EGT) országaiban­­ használható fel.

Azok részére, akik a korlátlan beszélgetés és SMS küldés szabadságát is élvezni kívánják, a Telekom a Mobil Korlátlan csomagját kínálja. A szolgáltatás havidíja tizenkétezer forint (ePack kedvezménnyel), amely korlátlan beszélgetést és SMS küldést biztosít belföldi hálózatokba, alapdíjas irányba itthon vagy EU roaming helyzetben is.

Azon ügyfeleknek, akik mindkét csomagra előfizetnek, jelentős készülékvásárlási támogatást biztosít a Telekom, ha pedig a cég vezetékes szolgáltatásait is igénybe veszik, akkor további 20 (két vezetékes szolgáltatás mellé), vagy akár 25% (három vezetékes szolgáltatás mellé) kedvezményt kaphatnak a havidíjból.

A díjcsomagokról további részletek itt találhatók.

1) A Net Korlátlan mobil adatcsomag és a Mobil Korlátlan díjcsomag vonatkozásában egyedi előfizetői szerződés 2017. október 31-ig köthető.

2) A Net Korlátlan csomag kizárólag személyes felhasználásra vehető igénybe. A Net Korlátlan díjcsomaghoz tartozó SIM kártya kizárólag mobiltelefon készülékbe helyezhető be. A Net Korlátlan díjcsomaggal Wi-Fi megosztás (tethering) nem engedélyezett.