Sajtóközlemények

Korlátlan belföldi mobilnetet kapnak a Telekom üzleti ügyfelei a hosszú hétvégére

Budapest, 2021. augusztus 18. 08:00

Korlátlan belföldi mobilinternettel, az EU-ban pedig ajándék roaming-adatcsomaggal kívánja teljessé tenni a Telekom üzleti ügyfelei számára az augusztus 20-i hosszú hétvégén a pihenést. Az internet-hozzáférést és az adatcsomagot a kis-és középvállalati ügyfélkörének és a Telekom szolgáltatásait igénybe vevő nagyvállalati ügyfélkörnek adja a digitális szolgáltató.

Augusztus 20-a idén háromnapos hosszú hétvége, sokak számára az utolsó feltöltődés és lazítás az őszi hajrá előtt. A kikapcsolódáshoz ma már a földrajzi távolságokat leküzdő kommunikáció és az élmények megosztása is hozzátartozik, amelyhez most a Telekom a kis- és középvállalkozói ügyfeleinek és a mobil szolgáltatásait igénybe vevő nagyvállalati ügyfeleknek háromnapos, korlátlan, belföldi mobil internet-hozzáféréssel, illetve a külföldön pihenők számára egy szintén díjmentes, 3 GB-os EU-roaming adatcsomaggal járul hozzá.

A digitális szolgáltató tisztában van vele, hogy a vállalkozások kihívásokkal és küzdelmekkel teli fél évet tudhatnak maguk mögött, az év vége pedig mindig kemény időszak számukra. Mellettük állt a felgyorsult digitális átmenet hétköznapjain – hogy az online megoldások üzleti szempontból is előrelépést jelentsenek–, és velük van most is, amikor a pihenés napjai következnek. A Telekom üzleti ügyfelei 2021. augusztus 20-án 0:00-tól augusztus 22-én 24:00 óráig vehetik igénybe a korlátlan belföldi mobilinternetet és az adott limitig érvényes ingyenes roamingot. Az extra mobilnetet azon Telekom szolgáltatást igénybe vevő KKV-s és nagyvállalati ügyfelek használhatják, akik rendelkeznek aktív mobilinternet szolgáltatással, és megfelelő APN hozzáféréssel (például Internet.telekom vagy Webnwalk). Az ajánlatról további részletek itt érhetők el https://www.telekom.hu/korlatlanhetvege.

Hogy a kikapcsolódás zavartalan legyen, a kedvezményt a Telekom automatikusan aktiválja, amiről az érintett üzleti ügyfelek számára SMS-ben küld értesítést legkésőbb augusztus 19-ig.